Annonce
Ugeavisen Varde

7-kantens soldater skal i næste års sommerspil gå i specialsyede støvler

Soldaternes støvler er allerede klar til næste års Sommerspil. PR-foto
Annonce

Varde: Der er fortsat godt gang i forberedelserne til Varde Sommerspil "Fyrtøjet - en gnist i Andersens liv", som på grund af corona-krisen er blevet udsat til 1. juli 2021.

Soldaterne, hvoraf den ene er ham, der får prinsessen til sidst, skal naturligvis være reglementeret påklædt, og her indgår støvlerne som en væsentlig del af uniformen.

Derfor har de skuespillere, der skal "i trøjen" i forestillingen, været ude i en større optegning og opmåling af deres fødder, ankler, lægge og knæ. Disse mål er blevet sendt til Tyskland, nærmere betegnet HAAR Theater- & Tanzschuhe i Ravensburg, hvor produktionen af støvlerne nu er færdig.

- Det er væsentligt, at såvel tøj som fodtøj sidder som det skal, når vi skal præsentere forestillingen, og for eksempel soldaten, der har en af hovedrollerne, skal have støvlerne på hele tiden, så de skal jo helst passe perfekt, fortæller kostumier Agnethe Vestergård Pedersen.

Støvlerne er allerede blevet afprøvet på et par af skuespillerne, og tilbagemeldingen er yderst positiv – de passer simpelthen som fod i hose!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce