Annonce
Ugeavisen Varde

Agriteam fra Varde går sammen med Boligland i Esbjerg

Medarbejderne i det fusionerede Boligland Esbjerg og Varde. Fra venstre er det Bo Tølle, Varde, Bent D. Nielsen, Esbjerg, Per Fæster, Esbjerg, Thomas Valsted, Varde, Søren Lau Lauritzen, Esbjerg, Ingrid Iversen, Esbjerg og Jeanette Nielsen, Varde. PR-Foto

Ejendomsmæglerfirmaet Agriteam på Engdraget i Varde er fusioneret med Boligland i Esbjerg. I Varde fortsætter virksomheden nu i to ben: Agriteam og Boligland.

Annonce

Varde: Agriteam i Varde er fusioneret med Boligland i Esbjerg for at styrke salget af privatboliger. Ved fusionen er der samtidig sket en opsplitning af Agriteam i to selskaber: Agriteam og Agriteam Bolig, hvor det er boligselskabet, der fusionerer med esbjergenserne og siden februar har heddet Boligland.

- Vi får nogle synergier ved at slå os sammen, siger Thomas Valsted, medejer af Agriteam og af det nyfusionerede Boligland.

Kontoret på Engdraget i Varde får to navne på facaden, men der vil fortsat være samarbejde mellem mæglerne på landbrug og erhvervsvirksomhederne, og mæglerne på salg af privatboliger. Tilmed kommer nu samarbejdet med Boligland Esbjerg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce