Annonce
Ugeavisen Varde

Ane fra Varde vandt Løvbjerg-kædens hovedpræmie på 50.000 kroner

Ane Matthisen er glad for at handle ved Løvbjerg Varde og købmand Michael Jeppesen. - Her er god plads, og det er meget rart i disse corona-tider, siger hun. Foto: Christine Aagaard-Kragh
68-årige Ane Matthisen deltog som tusindvis af andre danskere i Løvbjerg-kædens store fødselsdagskonkurrence. Forleden fik hun overrakt hovedpræmien af Michael Jeppesen hos Løvbjerg i Varde Centret.
Annonce

Varde: Det er svært at afgøre, hvem der var mest begejstret: Købmand Michael Jeppesen eller kunde Ane Matthisen.


Jeg er så glad for og stolt over, at hovedpræmien gik til en af mine kunder.

Michael Jeppesen, købmand, Løvbjerg Varde


I forbindelse med en stor fødselsdagskonkurrence, Løvbjerg-kæden havde kørt over fem uger i alle 15 forretninger, blev det nemlig 68-årige Ane fra Varde, der vandt hovedpræmien: Et gavekort til Løvbjerg på 50.000 kroner, og fredag mødtes Michael Jeppesen og Ane Matthisen så i den helt nyrenoverede forretning i Varde Centret til præmieoverrækkelse. Begge med begejstringen udenpå tøjet.

- Jeg tror stadig ikke helt på det, sagde Ane Matthisen, som et ad gangen fik overrakt ti gavekort med hver 5.000 kroner på af Michael Jeppesen.

- Det er også helt vildt. Og jeg er så glad for og stolt over, at hovedpræmien gik til en af mine kunder, sagde Michael Jeppesen, som efter ombygningen af Varde Centret er købmand for den største af Løvbjergs butikker.

Annonce

Mere luksus i hverdagen

Ane Matthisen har været kunde i Løvbjerg i mange år, og selvom hun er en flittig kunde, så er 50.000 kroner virkelig mange penge i en husholdning, der tæller hende og hendes mand. Men hun er nu ganske fortrøstningsfuld i forhold til at få givet præmien ben at gå på.

- Jeg er sikker på, det nok skal gå, grinede hun.

- Jeg har sagt til min datter, at hvis hun mangler noget fra Løvbjerg, så giver jeg. Og så kommer der nok også noget mere vin og flere lækkerier ned i kurven, end der plejer, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce