Annonce
Ugeavisen Varde

Arnbjerg-bestyrer vil ikke pive over træls situation efter stort tab af omsætning: - Vi tror og håber på folks opbakning i den kommende tid

1. marts 2021 overtog Casper og Annemette Rosendahl Hotel Arnbjerg. Her er de med datteren Laura på ni år. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Alene aflyste julefrokoster koster Arnbjerg Pavillonen mellem 300.000 og 400.000 kroner. Alle medarbejdere sendes hjem på forlænget juleferie på mandag. Alligevel sidder Casper Rosendahl ikke og har ondt af sig selv.

Varde: Coronatallene stiger for hver dag, der går. Arrangementer aflyses på stribe, og julefrokosterne er for de fleste mennesker ikke aktuelle i år.

Det kan mærkes. Også hos Arnbjerg Pavillonen, der har fået den ene fest efter den anden afblæst.

- Vi vil ikke pive over den situation, vi er i, for det kommer der ikke noget godt ud af. Vi har mistet en stor del af vores omsætning, men vi skal nok klare det, for vi håber og tror på folks opbakning i den kommende tid, siger Casper Rosendahl og hentyder til salg af take away og billetsalg til Polyfonens arrangementer.

Annonce

Bestyrerparret har valgt at sende deres medarbejdere på en forlænget juleferie fra mandag 20. december. Der er blevet mindre at lave, også efter jul i takt med, at både julefrokoster og flere fester i januar er blevet aflyst og skubbet.

- Vi er, som alle andre, meget hårdt ramt, efter de nye restriktioner er blevet indført. Vi har lige haft et arrangement, hvor der skulle have været 340 mennesker til julefrokoster. Det kostede os cirka 300.000 kroner, at det ikke blev til noget.

Vi er, som alle andre, meget hårdt ramt, efter de nye restriktioner er blevet indført. Vi har lige haft et arrangement, hvor der skulle have været 340 mennesker til julefrokoster. Det kostede os cirka 300.000 kroner, at det ikke blev til noget.

Casper Rosendahl

Selvom der er blevet taget en ordentlig luns af stedets omsætning, får det ikke Casper Rosendahl til at ryste på hånden. Alligevel har de valgt at lukke i 14 dage fra på mandag.

- Alle går på tidlig juleferie, og det gør vi for at holde på vores medarbejdere. Vi har fået det bedste hold stablet på benene, og vi er sikre på, at vi ikke skal af med nogen af dem. Vi håber, at vi får kompensationspakker i det nye år, da det selvfølgelig vil hjælpe.

Alt i alt fortæller Casper Rosendahl, at de står til at miste 1,1 millioner kroner i omsætning i den kommende tid. Nogle arrangementer skubbes, og dermed kommer pengene på et senere tidspunkt, men mellem 300.000 og 400.000 går tabt, da det er fra aflyste julefrokoster.

Af nye ting har de blandt andre lavet et backstagerum, så de, der skal optræde, har et lækkert område med omklædning, sofa og bar. Noget, som de har fået positive tilbagemeldinger på. - De har også været meget begejstrede for musikken, som vi brugte mange penge på. Det er et top-produkt, og det har folk været imponerede over, siger Casper Rosendahl. Arkivfoto: Martin Jørgensen

Hvad med Polyfonen?

Arnbjerg Pavillonens nye store millionprojekt Polyfonen stod klar til åbning i september, og siden da er det blevet til forskellige arrangementer med alt lige fra Rasmus Tantholdt til Poul Potts.

Endnu har den store sal ikke været fyldt, fortæller Casper Rosendahl.

- Vi vidste godt fra starten, at vi ikke ville få fuld hus, fordi vi er så nye, som vi er. Men jeg må sige, at der har været fin opbakning fra folk, og de har været gode til at bruge vores drikke- og spiseområde, og det er vi selvfølgelig glade for, siger han.

Casper Rosendahl glæder sig til 2022, hvor han fremhæver flere spændende navne på forårsprogrammet, der kommer forbi Polyfonen. Arkivfoto: Jacob Schultz

Adspurgt hvad de har lært af de første måneder, er svaret klart.

- Vi har først og fremmest blevet bekræftet i, at vi godt kan finde ud af det. Det var jo helt nyt for os, men vi føler ikke, at vi er stødt ind i de store problemer. Det hele har bare spillet. Vi har sat godt med medarbejdere på til de forskellige arrangementer, og de har sagtens kunnet løfte opgaven.

Alligevel føler de sig endnu bedre rustet til opgaven i 2022, hvor de har været bedre til at få spændende nye navne på programmet. Bestyrerparret har nemlig godt kunnet mærke, at de har været sent ude i forhold til at skulle få kunstnere ind. Derfor er de også godt forberedt til det kommende år.

- Vi har manglet komikere i vores program, som eksempelvis Andreas Bo, der sælger rigtig godt. Faktisk forventer jeg, at der bliver udsolgt snart, hvilket vil være vores første arrangement, der bliver det, fortæller Casper Rosendahl om arrangementet med den kendte komiker, der gæster Varde 4. februar.

Allerede nu er der flere andre spændende navne i 2022 som Rugsted og Kreutzfeldt, The Kilkennys og Jan Mølby, men det er ikke bare lige sådan at få nye navne på plakaten.

- Det tager bare længere tid at booke navne, end man lige tror. Det fungerer ikke bare sådan, at man lige ringer, om de kan den og den dag. Det tager tid og skal passe ind i deres kalender i forhold til, hvor de er henne på det pågældende tidspunkt.

I 2021 har Polyfonen fået helt nyt lyd og lys-set up samt gennemgået en større renovering. Salen er nu optimeret til fremtiden og kan rumme virtuelle møder og konferencer, større koncerter og meget mere.

200 mennesker var mødt op i Polyfonen i Arnbjerg Pavillionen, som lagde lokaler til et af de sidste vaglmøder inden kommunalvalget. Arkivfoto: Michael Svenningsen
Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

For Mie og Betina er hjemmearbejdspladsen kommet for at blive - også efter corona

Annonce
Annonce
Ugeavisen Varde

Eksperter: Sådan skal du køre i glat føre

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Kom indenfor i Trine og Flemmings hyggelige hjem: Et hjem i konstant flow - og med plads til alle

Ugeavisen Varde

Landstrygerne inviterer til vintertræningstur

Ugeavisen Varde

Gamle veninder afprøver ældremad: Søs er klar – Mary sætter en ære i at klare sig selv

Ugeavisen Varde

Det er en kold tid …

Ugeavisen Varde

På tur med detektorfolket - drømmen om Danefæ

Ugeavisen Varde

Per Ottosen udstiller malerier i Center for Sundhedsfremme

Ugeavisen Varde

Tandlægeklinik i Varde har travlt - for det er svært at lokke nye tandlæger til

Ugeavisen Varde

Ernæringseksperter: Disse tendenser vil præge kosten i 2022

Ugeavisen Varde

Sygeplejersken Nanna har taget springet fra akutafdelingen til skønhedsklinikken

Ugeavisen Varde

Invester i dit kærlighedsliv

Ugeavisen Varde

Hack dit nervesystem med din vejrtrækning

Ugeavisen Varde

Uventede problemer lurer på årets skiferie

Ugeavisen Varde

Ruth kom til Mejls som husbondafløser og blev der i 30 år

Ugeavisen Varde

Søg nu: Feriehusudlejer spreder sol og millioner til lokale projekter

Ugeavisen Varde

Standser dit hjerte er hjælpen nær: Boligselskabet Filsø investerer i hjertestartere

Ugeavisen Varde

Lokale kunstnere og musikere efterlyses til Tambours Have

Ugeavisen Varde

Danske Bank i Varde skrumper igen

Ugeavisen Varde

Skål for middelmådigheden

Ugeavisen Varde

Der er taget skridt mod nyt liv, efter forretningen pludselig lukkede: Ejer af tomt butikslokale har tidligere udviklet butikker

Ugeavisen Varde

Dette trick får tørt brød til at smage næsten nybagt

Ugeavisen Varde

Sådan går det forsamlingshusene i Varde Kommune: 150.000 kroner uddeles - men ikke alle får glæde af den økonomiske håndsrækning

Annonce