Annonce
Ugeavisen Varde

Børnebiblioteket tilbyder ferieværksted, bogstavjagt og perlepladeworkshop i vinterferien

Varde Biblioteks børneafdeling byder i vinterferien på flere aktiviteter og et tilbud om en familiekoncert tirsdag den 11. februar kl. 10, når Skrallebang spiller for de små og deres forældre/bedsteforældre. PR-foto
Annonce

Varde: I skolernes vinterferie i uge 7 er Varde Biblioteks børnebibliotek klar med en række aktiviteter. Der er som altid biografbilletter på højkant i Bogstavjagten mellem reolerne på biblioteket. Ferieværkstedet byder mandag til fredag på fastelavnspynt og dekoration af fyrfadsglas.

Er man mellem tre og syv år kan man tage sine forældre/bedsteforældre med på en rejse verden rundt, når Skrallebang spiller op til familiekoncert tirsdag den 11. februar kl. 10-10.45. Torsdag den 13. februar læser 7-kantens eventyrfigurer Hans og Grete højt af eventyr kl. 14 og 15.

Ugen sluttes af med perlepladeworkshop lørdag den 15. februar kl. 101-14. Her vil Mie Møller Bie hjælpe med temaet "fugl, fisk - eller midt i mellem". Mie Møller Bie har skrevet flere bøger om perlemønstre. Det er for børn i alderen 3-12 år – dog skal de 3-6 årige have en voksen med.

Tilmelding til familiekoncert Rejs ud i verden med Skrallebang og perlepladeworkshop Fugl, fisk eller midt imellem? på bibliotekets hjemmeside.

I Ølgod har ferieværkstedet åbent mandag den 10. februar.

Hele vinterferieugen har børnebiblioteket på Varde Bibliotek ferieværksted med forskellige aktiviteter. Ferieværkstedet har også åbent i Ølgod mandag den 10. februar. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce