Annonce
Ugeavisen Varde

Børnehaven Hedevang i Alslev fylder 40 år

Den lokale bank i Alslev, Sparekassen Kronjylland, og borgerforeningen i Alslev sponserede en flagstang med flag og vimpel i forbindelse med jubilæet. Privatfoto
På sine 40 år i byen er børnehaven vokset i kapacitet og har nu plads til 100 børn.
Annonce

Alslev: Den 26. januar kunne børnehaven Hedevang i Alslev fejre sit 40 års jubilæum. Det oplyser børnehaven i en pressemeddelelse. Fredag d. 7. november 1980 skrev en lokal avis: Daginstitutionen i Alslev starter med ledige stole – plads til 60 børn, starter med 40, men ro på, de ledige pladser snart besættes.

Denne påstand har vist sig at være rigtig. Hedevang er en daginstitution, der har været i vækst siden. Børnehaven er blevet udbygget ad to omgange, dette for at få plads til 100 børn i alderen 3-6 år.

I begyndelsen af januar 1981 kom der 40 børn i alderen fra 3-13 år – det var godt tænkt, at børnehaven lå på samme side af vejen, få hundrede meter fra skolen, da skolebørnene også var en del af pasningen i Hedevang på daværende tidspunkt.

I 2001, da Hedevang børnehave fyldte 20 år, blev der både fejret fødselsdag og indviet en første sal. Børnehaven gik fra at kunne rumme 60 børn til ca. 80.

I 2015 blev børnehaven yderligere udbygget med en tilbygning – i dag rummer Hedevang 100 børn.

- Alt dette ville ikke kunne lade sig gøre uden en by i vækst, og det er Alslev, skriver Hedevang i pressemeddelelsen.

Den lokale brugs i Alslev sponserede kagemand til alle børnene. Privatfoto

- Desværre kan vi ikke holde børnehavens fødselsdag grundet Corona restriktionerne, derfor fejrer vi den på et tidspunkt hvor det er sikkert.

Hedevang er så heldig, at den lokale bank i Alslev, Sparekassen Kronjylland, og borgerforeningen i Alslev sponserede en flagstang med flag og vimpel samt en masse bordflag og flag til at stille ved dørene. Den lokale brugs i Alslev sponserede kagemand til alle børnene. Det var med til at gøre dagen til en dejlig dag, hvor flaget blev hejst, og der blev spist kage med alle børnene, der går i Hedevang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce