Annonce
Ugeavisen Varde

Børnenes Udstilling åbner med 600 værker

Udstillingens koordinator Pernille Østergaard Sørensen fortæller, at alle børn har fået lov at arbejde frit med deres ideer. PR-foto
Annonce

Varde: 600 børn og unge mellem to og 18 år har sat kreativiteten i sving, og om få dage kan man se deres mange kunstværker på Museum Frello og Varde Bibliotek.

Børnenes Udstilling er en fast tradition, som Vardemuseerne og biblioteket står bag. Der er fernisering torsdag 30. januar kl. 17 i Salonen på biblioteket - hvor alle er velkomne. Temaet for udstillingen er i år ”Mikro Makro”.

- Det vigtigste ved Børnenes Udstilling er, at der ikke er en rigtig eller forkert måde at gribe temaet an på, så vi glæder os virkelig meget til at se, hvordan børnene har udforsket temaet, lyder det i en pressemeddelelse fra Pernille Østergaard Sørensen, museumsformidler hos Vardemuseerne og ansvarlig for Børnenes Udstilling.

For første gang er der i år også dagplejebørn med. Det store spænd i alder betyder, at udstillingen rummer en stor mangfoldighed i både udtryk og fortolkning af emnet.

Børnenes udstilling kan ses til og med 8. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce