Annonce
Ugeavisen Varde

Børnenes Udstilling: Fernisering 30. januar

Her ser Pernille Østergaard Sørensen og en flok af Krudtuglerne fra børnehaven på Kærhøgevej i Varde på nogle af de fantasifulde ting, som andre børn har lavet. Udstillerne er imellem 2 og 18 år. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: 600 børn og unge har sat kreativiteten i sving, og om lidt udstilles deres kunstværker på Museum Frello og Varde Bibliotek. Udstillingen er en fast tradition, som Vardemuseerne og biblioteket står bag.

Torsdag den 30. januar klokken 17.00 er der fernisering i Salonen på biblioteket, og alle er velkomne. Til ferniseringen er der åbningstale ved formanden for Udvalget for Kultur og Fritid, Mads Sørensen (V), og musikalsk indslag ved De Fem Klarinetter. Herefter kan gæster gå på opdagelse i børnenes kunstværker i udstillingen, der i år har temaet ”Mikro Makro”. Udstillingen kan ses på Museum Frello og Varde Bibliotek fra den 30. januar til og med den 8. marts.

- Det vigtigste ved Børnenes Udstilling er, at der ikke er en rigtig eller forkert måde at gribe temaet an på, så vi glæder os virkelig meget til at se, hvordan børnene har udforsket temaet og forholdt sig til både stort og småt, siger Pernille Østergaard Sørensen, som er museumsformidler hos Vardemuseerne og ansvarlig for Børnenes Udstilling.

Krudtuglerne fra børnehaven Kærhøgevej i Varde glæder sig til at vise det skøre hoved, de har lavet. Hovedet er fyldt med fantasi og har blandt andet et rockorkester i øret, en zoologiskhave under tungen, og en fisker, der kaster linen ud fra et øjebryn. Her er det fra venstre Alfred Damborg, Willum Bendtsen, Abdulla Ahmed, Silje Jensen og Emilie Dergendorff. Foto: Malene Wonsbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce