Copy link address
Malene Wonsbek mwo@jfmedier.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Du skal bruge 460 gram af massen til at forme de ti ringe. Vej ringene af med den vægt, der er angivet på illustrationen. Rul og form hver ring, så den får to tynde ender. Foto: Annett Bruhn -
Pres forsigtigt med håndfladen, så ringen får en mere flad form. Foto: Annett Bruhn -
Sæt de to tynde ender sammen (Hornet krummer, derfor vil kransekageringen være lavere i den side, hvor de sættes sammen). Vend derefter ringene i kakao og bag dem ved 210 grader (varmluft) i 8 minutter. Foto: Annett Bruhn -
Brug varm chokolade til at lime ringene sammen. Husk, den sidste ring (den største) skal vende modsat, så den pæne side vender ud og afslutter hornet. Foto: Annett Bruhn -
De tre julehapsere sprøjtes direkte ned i en skål med henholdsvis mandelflager, flormelis og kakao, derefter bages de i ovnen. Foto: Annett Bruhn -
Sådan ser det færdige horn og de tre forskellige julehapsere ud. Foto: Annett Bruhn