Annonce
Ugeavisen Varde

Benthe får Dronningens Fortjenstmedalje efter 46 år i Kvickly

Varehuschef i Kvickly Varde, Jimmi Thomsen, overrakte både blomster og medalje til Benthe Schmidt Pedersen. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Varde/Tistrup: Hun var kun 17 år og boede stadig hjemme ved sine forældre, da den nu 63-årige Benthe Schmidt Pedersen kom i lære i isenkramafdelingen i Kvickly Varde den 1. august 1973. Siden fik hun både mand og to børn, men jobbet forblev det samme. Lidt mere end 46 år på samme arbejdsplads.

Nu har hun fået Dronningens Fortjenstmedalje, og med den følger en invitation til at komme i audiens hos dronning Margrethe.

- Det er jeg da nødt til. Det er ikke enhver forundt, siger Benthe Schmidt Pedersen med et stort smil.

Det er blandt andet de gode kolleger, der gjorde jobbet attraktivt for Bente Schmidt Pedersen. En håndfuld af dem har hun fulgtes med i omkring 40 år.

- Det er dejligt, at man har det fællesskab. Det er med til, at man har lyst til at være her, siger hun, der havde sidse arbejdedag i efteråret. Nu går hun hjemme sammen med sin mand og deres hund.

- Benthe har altid taget udfordringerne med et smil, og hendes enorme loyalitet over for kollegaer, kunder og arbejdspladsen er, og har altid været, utrolig værdsat.

Varehuschef Jimmi Thomsen i indstillingen af Benthe Schmidt Pedersen til fortjenestmedaljen

Sådan ser medaljen ud. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce