Annonce
Ugeavisen Varde

Bjarne Refstrup Jensen har fået tildelt Andelskasseprisen

Bjarne Refstrup Jensen har modtaget Andelskasseprisen for sit store engagement i mange forskellige retninger i Varde og omegn. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Andelskassen har holdt sit første digitale aktionærmøde, hvor årsregnskabet blev gennemgået, og priser for i alt 300.000 kroner blev uddelt til lokale ildsjæle.

Varde: Andelskassen kunne for nylig præsentere et fornuftigt årsregnskab for 2020, der viste et resultat før skat på 124,3 mio. kr., på trods af et år præget af covid-19. Regnskabet og bankens aktiviteter i det forgangne år var på programmet, da banken afholdt digitalt aktionærmøde. Det oplyser Andelskassen i en pressemeddelelse.

Normalt afholder Andelskassen et aktionærmøde i hver af de seks aktionærkredse, men grundet COVID-19 har banken i år valgt at slå møderne sammen til ét digitalt aktionærmøde, der er filmet og ligger tilgængelig for alle interesserede på bankens hjemmeside.

Annonce

50.000 kr. til lokale ildsjæle i aktionærkreds Vestjylland

Traditionen tro var et af mødets højdepunkter uddelingen af Andelskassens priser, hvor banken hvert år hylder en række ildsjæle for deres indsats og for at skabe glæde, udvikling og sammenhold rundt i lokalsamfundene. Andelskassen uddeler i alt 300.000 kr., og på baggrund af indstillinger vælges i hver af de seks aktionærkredse en modtager af Andelskasseprisen på 5.000 kr. og tre modtagere af Sammen kan vi mere-priserne på hver 15.000 kr.

Andelskasseprisen tilfaldt Bjarne Refstrup Jensen, som er en lokal ildsjæl i Varde. Han står blandt andet for byens julekalender, Varde Sommerspil, Varde Nisselaug og meget mere. Han tager et stort ansvar for fællesskabet i Varde og omegn og er en værdig modtager af Andelskasseprisen i aktionærkreds Vestjylland, skriver Andelskassen.

De tre Sammen kan vi mere-priser i aktionærkreds Vestjylland gik til:

Trampolinklubben Helle TeamTramp, der hyldes for den ekstraordinære indsats, der ydes af klubbens frivillige, og for det fællesskab og sammenhold klubben skaber på tværs af lokalsamfundene i området.

Hjerteforeningen Varde, som blandt andet tilbyder hjertemotion for hjertepatienter, vedligeholder og opretter hjertestier i hele Varde Kommune og afholder af Giv Liv kurser.

Café Paraplyen i Varde, som har til formål at skabe et alkoholfrit, socialt fællesskab, hvor der er plads til alle. Caféen og dens mange frivillige gør en stor indsats for de svageste i samfundet.

Man kan læse mere om begrundelserne for prisuddelingerne samt se og lytte til prismodtagernes takketaler på Andelskassens hjemmeside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce