Annonce
Ugeavisen Varde

Blåbjerg Børneunivers vinder DR’s UltraBit Live konkurrence

5. klasse fra Blåbjerg Børneunivers løb med førstepladsen i DR's Ultrabit Konkurrence, hvor eleverne skal arbejde med MicroBit, en mikrocomputer, der nemt kan kodes til en lang række funktioner og aktiviter.
Annonce

Blåbjerg: Blåbjerg Børneunivers i Nørre Nebel har i år haft to klasser med i DR’s UltraBit Live konkurrence. Det er en konkurrence, hvor eleverne skal arbejde med MicroBit, en mikrocomputer, der nemt kan kodes til en lang række funktioner og aktiviter.

Det er 3. år, at Blåbjerg Børneunivers deltager i UltraBit konkurrencen, og i år er to af skolens klasser løbet med en første og en andenplads i den landsdækkende konkurrence, skriver Blåbjerg Børneunivers i en pressemeddelelse.

5. klasse løb med 1. pladsen med dyret Flagreharen, og 6. klasse fik en flot 2. plads med Springeren, en loppeulv.

I år skulle eleverne lave og kode et såkaldt Superdyr, en blanding af to danske dyr med særlige evner. 5. Klasse lavede dyret Flagreharen.

I år skulle eleverne lave og kode et såkaldt Superdyr, en blanding af to danske dyr med særlige evner. Det blev til et tværfagligt forløb i matematik og håndværk/design, og lærerne Susanne Meldgaard og Line Bregnhøj er meget imponeret over elevernes engagement og deres Superdyr, skriver skolen i pressemeddelelsen.

5. klasse skal også deltage på Ultra:Bits stand på Science EXPO i København d. 25.-27 april 2021. Her skal de præsentere deres Superdyr for fagpersoner og andre nysgerrige besøgende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce