Annonce
Ugeavisen Varde

Blåvand Nytårsbad samlede over 1000 deltagere

Blåvand Nytårsbad samlede over 1000 deltagere. PR foto
Himlen var blå, og vandet var iskoldt, da Blåvand Nytårsbad på årets sidste dag lokkede turister i vandet.
Annonce

Blåvand: - Rammerne for et nytårsbad bliver aldrig bedre. Vi ramte alt 31. december 2019 ved Blåvand Nytårsbad, udtaler arrangør Peter Nielsen i en pressemeddelelse.

Han vurderer, at der deltog mellem 1000 og 1200.

Når man stod på Hvidbjerg Strand, skærmede klitterne for blæsten, og så man mod Skallingen, stod den flotteste sol i mands minde. Drejede man sig mod Blåvandshuk Fyr var himlen blå som aldrig før, og sidst og ikke mindst var vandet bare hundekoldt. Et rigtigt nytårsbad som blev afviklet for anden gang, og dermed er traditionen skabt.

- Ud over lokale deltagere var der betydelig mange flere udenlandske gæster, og arrangør Peter Nielsen glæder sig over denne udvikling.

- De må gerne opleve vores "hygge", og det gør de virkelig med Blåvand Nytårsbad. Mange har skrevet og takker for oplevelsen, og at de kommer igen og med endnu flere familiemedlemmer til 2020, fortæller Peter Nielsen.

Der var mange i klitterne og på stranden, som var kommet for bakke de meget friske badere op. PR foto
Annonce

Fyldte p-pladser

I år var der endnu flere mennesker, og der måtte bades på begge sider af badebroen samt var der rigtigt mange i klitterne og på stranden, som var kommet for bakke de meget friske badere op. Parkeringspladserne ved Hvidbjerg var presset til det yderste med de over 1000 gæster i området.

Årets nytårssang blev leveret af Holger Grumme og Kirstine Bonde. Blåvandshuk Svømmeklub leverede en opvisning i brug af waders.

Årets nytårssang blev leveret af Holger Grumme og Kirstine Bonde. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce