Annonce
Ugeavisen Varde

Black Friday åbner julehandlen

Udnyt muligheden for at gøre nogle gode julegaveindkøb. Foto: Ingimage.com
Julen varer som bekendt til påske, og den skydes i gang i november på Black Friday.
Annonce

Gode tilbud kan vi godt lide, og det gør heller ikke noget, at der er mange af dem. Hvis det så samtidig kan falde sammen med en tid på året, hvor vi har brug for at købe gaver, så er det bare endnu bedre.

Black Friday kombinerer det hele, og derfor har dagen på ingen tid etableret sig som danskernes absolut foretrukne handelsdag:

“Black Friday er et stærkt koncept, der appellerer til den indre tilbudsjæger hos mange danskere. Mange danskere bruger Black Friday til at tage forskud på julehandlen” siger Tine Marie Andersen, politisk konsulent i Dansk Erhverv:

En opgørelse fra 2017 har vist, at hvert tredje køb på Black Friday var en gave. Der er god grund til at tro, at den tendens har bredt sig, og at endnu flere bruger tilbuddene på Black Friday til at handle ind til White Christmas:

”Det betyder også, at en del af julehandlen har rykket sig fra december til november”, siger Tine Marie Andersen.

Det gør næppe noget. Der er rigelig travlt i december, som det er: De første 23 dage i december 2018 blev der således handlet for godt 29 milliarder kroner med dankort i Danmark, hvilket er 237 mio. kroner højere end det gennemsnitlige dagsforbrug resten af året.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce