Annonce
Ugeavisen Varde

Borgerservice skal have mindre åbent i Varde

Det er Borgerservice, der eksempelvis udsteder kørekort og pas. I Varde er der åbent alle hverdage på BorgerCenter Varde. Men måske vil der fremover være lukket om onsdagen. Arkivfoto
Annonce

Varde Kommune: Det skal fortsat være muligt at få hjælp af kommunens borgerservice i Oksbøl, Nørre Nebel, Agerbæk og Ølgod, og derfor bliver det nødvendigt at skære i åbningstiderne i Varde.

Politikerne beskærer nemlig borgerservice med to årsværk fra 1. januar, og derfor hænger de nuværende åbningstider ikke sammen, mener kommunens forvaltning. Politikerne vil gerne tage ansvar for at skære i åbningstiderne i Varde for at beholde nogle få timers borgerservice i de fire oplandsbyer.

- Når vi har sagt a, må vi også sige b, siger borgmester Erik Buhl (V).

Forvaltningens forslag var at lukke borgerservice i Varde om onsdagen, som så ville være den eneste dag, hvor der er åbent i oplandsbyerne. Politikerne har dog bedt om at få undersøgt, om der kan laves en løsning, hvor der stadig er åbent nogle få timer i Varde om onsdagen. De ønsker også undersøgt, om man kan bevare muligheden for at benytte borgerservice i Ølgod helt til klokken 17, fortæller borgmesteren.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce