Annonce
Ugeavisen Varde

Boutique Sanne i Varde er klædt på til online-udsalg

Tidligere brugte Sanne Andreasen Facebook en gang om måneden til at præsentere nyheder. Nu sælger hun udsalgsvarer og har nyt på sin side flere gange i ugen. Foto: Malene Wonsbek
Sanne Andreasen, indehaver af Boutique Sanne, sælger ud af vintermoden, så der bliver plads til forårsvarer. Hun har aldrig brugt de sociale medier som et salgsvindue, men det gør hun nu og er overrasket over effekten.
Annonce

Varde: Når butikkerne atter må åbne, er der forårsfornemmelser i luften. I marts køber vi ikke vintertøj. Vi vil have mode, der oser af farver, forår, optimisme og lysere tider. Så de vintervarer, som Sanne Andreasen indkøbte for et halvt år siden, til salg i januar og februar, ligger bogstaveligt talt på lagerhylderne og varmer hinanden. Det gør butiksindehaveren i Kræmmergade nu noget ved.

- Jeg har primært brugt vores Facebook-side til at præsentere nyheder. Det har aldrig været en platform, vi har brugt til salg, men det gør vi nu, og jeg er vildt overrasket over, hvor godt det går, siger indehaveren med et smil.


For et par dage siden ringede borgmester Erik Buhl. Han ville bare lige høre, hvordan det gik med forretningen. Om vi var OK og klar til at åbne, så snart vi må. Jeg blev glad for hans interesse for butikslivet. Det var en positiv henvendelse, der giver energi til at fortsætte kampen.

Sanne Andreasen


Hun klæder ginerne på, tager billeder og lægger det på Facebook.

- Flere af mine kunder er ikke på Facebook. Derfor har jeg også et skilt i vinduet med mit mobilnummer, så kan folk sende en sms, hvis der er en vare, de vil have. Vi må gerne åbne døren for at udlevere varer, hvis kunderne har betalt på forhånd, og det har de med mobilepay, siger Sanne Andreasen, der har solgt dobbelt så meget, som hun forventede.

Annonce

En særlig hilsen

- Salget er slet, slet ikke at sammenligne med det, vi omsætter for, når butikken er åben. Men jeg gør noget aktivt, for at bibeholde kontakten til vores trofaste kunder, og det betyder meget for at bevare den gode energi, siger Sanne Andreasen, der har fået stor støtte fra mange lokale kunder.

- For et par dage siden ringede borgmester Erik Buhl. Han ville bare lige høre, hvordan det gik med forretningen. Om vi var OK og klar til at åbne, så snart vi må. Jeg blev glad for hans interesse for butikslivet. Det var en positiv henvendelse, der giver energi til at fortsætte kampen, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce