Annonce
Ugeavisen Varde

Brug for ekstra folk på barrikaderne - kommunen kommer til at mangle varme hænder

Varde Kommune har brug for flere som blandt andre Lene B. Van Maanen på Tistrup Plejecenter, der er social- og sundhedsassistent. Arkivfoto: Tatjana Johnsson
Varde Kommune søger nu folk, der er gået ud af social- og sundhedsfag, men som har arbejdet i dem tidligere. Der bliver brug for alle mand, vurderer kommunen.
Annonce

Lørdag lancerer Varde Kommune en kampagne i aviser og på sociale medier med en appel til sundhedsuddannede borgere om at tilmelde sig kommunens nødberedskab på social- og sundhedsområdet.

Danmark befinder sig i en ekstraordinær situation på grund af coronavirussen. Og særlig kritisk kan situationen blive for syge, ældre og udsatte borgere på plejecentre, i hjemmeplejen og på kommunens døgntilbud.

Til nødberedskabet leder Varde Kommune efter: Social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, sygeplejerskestuderende og pensionister med en sundhedsfaglig uddannelse.

Claus Fjeldgaard, direktør for Social og Sundhed:

- Vi forbereder os på en situation, som rækker ud over, hvad vi selv har mandskab til. Derfor spørger vi borgerne i vores kommune, om de har mulighed for at hjælpe, siger direktør for social- og sundhed ved Varde Kommune, Claus Fjeldgaard, og fortsætter:

- Vi vil gøre alt for at passe på vores syge, ældre og udsatte medborgere. Men vi får brug for hjælp fra flere mennesker med en sundhedsfaglig baggrund, som måske har forladt området og fundet over i en anden branche. Til dem siger vi nu: Vi har brug for dig, kan du hjælpe?

Tilmelding og mere information på: vardekommune.dk/brugfordig

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce