Annonce
Ugeavisen Varde

Casper og Annemette Rosendahl: Kok og tjener vil gerne sælge deres hus til en køkkennørd

- Vi ser frem til at bygge selv. Selvom vi får færre kvadratmeter i det nye, så får vi flere værelser og et endnu større køkken. Vi er meget glade for at blive i Outrup, derfor har vi købt en grund længere nede af vejen, siger Casper Rosendahl, der her ses sammen med sin familie – hustruen Annemette, Laura (8) og tvillingerne Line og Lykke (2). Privatfoto
Huset havde Casper og Annemette Rosendal indrettet til en familie med to børn. Det var planen. Men så kom der tvillinger. Nu mangler de et ekstra værelse.
Annonce

Outrup: Tre coronamåneder med to voksne og tre børn under samme tag – det bekræftede Casper og Annemette Rosendahl i, at de havde for lidt plads.

Casper og Annemette Rosendahl sælger deres hus i Outrup. PR-foto Realmæglerne

- Det var virkelig svært at sætte huset til salg. Vi har lagt så mange penge og ikke mindst hjerteblod i indretningen af dette hus. Især køkkenbudgettet kan du mindst gange med fire, set i forhold til, hvad folk ellers bruger på indretning af køkken. Vi ville bare have det bedste af det bedste, velvidende at vi ikke ville få pengene hjem igen, hvis vi solgte, tilføjer Casper. Og nu sælger "økokongen" som Casper med et glimt i øjet kalder sig selv.

Køkkenet er fra Invita, og her er alt hvad enhver kok kunne drømme om. Foto: Realmæglerne

Casper Rosendahl er uddannet kok. Annemette er uddannet tjener. I ni år var parret bestyrer af Henne Mølle Å Badehotel, som de fik gjort 99,9 procent økologisk. I dag er Casper bestyrer og restaurantchef i Varde Garten og Von Lügenhals, og Annemette er daglig leder af Klitgården i Henne.

Det meste af førstesalen er indrettet til stue, og så er der et kontor. Foto: Realmæglerne
Annonce

Et køkken uden lige

Der er fuld knald på farverne på børnenes værelser, der er indrettet i stueplan. Foto: Realmæglernene
Haven, der er indrettet praktisk og funktionelt, er tegnet af en havearkitekt. Foto: Realmæglerne
Dejligt stort og velindrettet badeværelse. PR-foto Realmæglerne
Hele første sal er indrettet med stue og et værelse til kontor. PR-foto Realmæglerne
Haven, der er indrettet praktisk og funktionelt, er tegnet af en havearkitekt. Især højbedene har haft førsteprioritet. Foto: Realmæglerne
Der er smæk på farverne i entreen. PR-foto Realmæglerne

Køkkenet har et navn. Invita. Massiv eg og FSC- certificeret. Sidstnævnte er meget vigtig for Casper Rosendahl, der er opdraget til økologi, miljøbevidsthed og bæredygtig livsstil. FSC betyder, at køkkenet er bygget af bæredygtigt træ. Og man må nok sige, at køkkenet på Dejrupvej er en kok værdig. Der er alt i hårde hvidevarer og mere til. To ovne, varmeskuffe til tallerkner, professionelt induktionsblus, en totalt lydløs emhætte. Køleskab og fryser fra gulv til loft med vand og is både knust og i tern.


Der måtte fem mand til at løfte den godt 150 kilo tunge stenbordplade ind i køkkenet. Bordpladen er en del af kogeøen. Den er ridsefri og kan tåle et spænd fra minus 50 til 400 grader.

Casper Rosendahl, kok


- Køkkenet er vores hjerterum, og det nye køkken vil stort set en kopi af det her, fortæller Casper, der også i køkkenhaven kom til at gå lidt amok. Alle udearealer er tegnet og tilrettelagt af en havearkitekt, så der er styr på den 1860 kvadratmeter store grund.

Annonce

Grøn have

Squash, broccoli, porer, rødbeder, rosenkål, radiser, pastinak, ærter, blomkål, to slags gulerødder og artiskokker – og der er endnu flere grøntsager i parrets orangeri og højbede.

Stråtag, sprossevinduer, synlige loftsbjælker – tilsat en ung frisk stil med moderne bekvemmeligheder og farver, sådan har Casper og Annemette indrettet deres hjem i Outrup. Foto: Realmæglerne

- Vi er ikke de store havemennesker, men jeg vil høste mine egne grøntsager, derfor har vi fået lavet særlige højbede, der er fyldt op med særlig økologisk svampejord. De fleste vil nok ryste på hovedet af prisen, men denne del af haven er vigtig for os, forklarer Casper, der trods stor kærlighed til huset på Dejrupvej også glæder sig til at bygge selv.

Dejrupvej 20

Stråtækt villa i to etager

Bolig: 201 kvadratmeter

Grund: 1860 kvadratmeter

Antal værelser: Fire - tre i stueplan og ét på første sal

Yderligere information: www.realmaeglerne.dk/Varde

Annonce

Bliver boende i Outrup

- Det hus, Annemette og jeg har tegnet er, i ét plan. Køkkenet er hjerterummet, og det går hele vejen igennem huset. Igen har vi besluttet os for at give den max gas på køkkenudstyr. Faktisk var vi nødt til at skifte bank. Den bank, vi havde, syntes vores budget på et nybygget hus i Outrup var helt hen i vejret. Havde det været Varde, så var der ingen problemer. Men vi vil gerne blive boende i Outrup, understreger Casper og tilføjer:

- Hverken Annemette eller jeg er til storby. For os er Varde en storby. Vi flyttede fra en lejlighed i Varde til huset her i 2009, da vi overtog badehotellet, for så var der ikke så langt til Henne. Vi er blevet utrolig godt modtaget her i byen, så vi bliver. Men vi går ikke i gang med at bygge det nye, før huset her er solgt. Vi vil rigtig gerne i gang hurtigst muligt, så det er salgsprisen sat efter, lyder meldingen fra Casper Rosendahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce