Annonce
Ugeavisen Varde

Charlotte Bøving skal giftes: - Man skal ikke fedte med livet

En lykkelig Charlotte Bøving med sin tilkommende Christina Jørgensen, da Charlotte har friet, og Christina har sagt ja i de første minutter af år 2020. Privatfoto
På rådhusklokkens første slag faldt Charlotte Bøving på knæ foran sin kæreste, Christina Jørgensen. Den udkårne sagde ja, og parret skal giftes til sommer. Det er fjerde gang, Vardes kendte læge bliver gift.
Annonce

Varde: Hun har fået kommentarer om, at det er gået hurtigt. Men Charlotte Bøving, læge, tv-kendis og forfatter fra Varde, er sikker i sin sag.

- Min største grund, til at jeg frier allerede, er ren og skær kærlighed. Og så er det min grundopfattelse, at vi er her kun én gang, og så behøver vi ikke at gå og fedte med livet, siger Charlotte Bøving og fortsætter:

- Kærlighed er jo også, når man ikke kan lade være.

Det er kun fire måneder siden, Charlotte Bøving blev skilt fra sin tredje hustru, Pernille Lok.

- Det er fjerde gang, jeg skal giftes. Jeg vil ikke sige, at jeg er stolt over den statistik, men den her gang håber jeg virkelig, at det skal lykkes.

Charlotte Bøving

  • Selvstændig læge i Lægerne Jugendhuset i Varde.
  • Tv-læge med adskillige programmer bag sig. Blandt andre "Din psykopat" - der udsprang af Charlotte Bøvings første bog, "Jeg lever med en udløbsdato", hvor hun skriver om opvæksten i en dysfunktionel familie med en voldelig far.
  • Er netop udkommet med sin tredje bog, "Forstå overvægten".
  • Har været gift tre gange tidligere. Senest med Pernille Lok, som hun blev skilt fra for fire måneder siden. Kendte sin kommende hustru, Christina Jørgensen, i mange år, inden de blev kærester dette efterår, da de begge deltog i barnedåb hos deres fælles ven, Dennis Knudsen.
Annonce

En livsbekræftende bog om døden

Det kommende ægtepar har allerede planer om at arbejde sammen. Christina Jørgensen er selvstændig doula, en fødselshjælper, der står for at gøre alt omkring fødslen optimalt. Ikke på jordemodervis, men ved at sørge for at alt praktisk og mentalt er på plads, så det kan blive en harmonisk fødsel med velvære og overskud.

Parrets første bog, som de skal have møde med forlaget om i næste uge, skal handle om døden. For hvor sørgelig den end er, så sætter den livet i relief, og derfor vil det kommende ægtepar gerne have, at vi forholder os til døden.

- Jeg lever med en kræftdiagnose, så vi forholder os også selv til døden. Selvom jeg vil ærgre mig gul og grøn, hvis jeg skal dø nu, for jeg har fået så ekceptionelt meget at leve for, med min lille, ny familie. Jeg troede simpelthen ikke, at det fandtes.

Det kommende ægtepar med guldsmed Mads Heindorf, der står bag livets træ i guld og brillanter, som Christina Jørgensen har om halsen. Privatfoto
Kærlighed er også, når man ikke kan vente, siger Charlotte Bøving om at skulle giftes igen så kort tid efter, at hun er blevet skilt fra sin tredje kone. Privatfoto
Et lykkeligt kommende ægtepar. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce