Annonce
Ugeavisen Varde

Christian Bøving: Ny frontfigur i rekrutteringskampagne for Kræftens Bekæmpelse

Gitte orker ikke at gå ud og samle ind til Kræftens Bekæmpelse i dårligt vejr, men det har Christian Bøving naturligvis råd for, så Gitte ender alligevel med at komme afsted som indsamler for Kræftens Bekæmpelse. PR-Foto
Annonce

Vrøgum: Christian Bøving, der er læge i Oksbøl og på landsplan kendt som tv vært på DR programmet Øen, er blevet frontfigur i Kræftens Bekæmpelses nye rekrutteringsreklamer, der kører på de sociale medier.

Kræftens Bekæmpelse fakta om landsindsamlingen

I 2019 var over 3.000 frivillige og henved 26.000 indsamlere med til at samle over 35 millioner kroner ind til den sidste landsindsamling for Kræftens Bekæmpelse. Pengene går til forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Se de tre videoreklamer med Christian Bøving på Facebooksiden: Kræftens Bekæmpelse

I videoerne, der drypper af ironi og sarkasme, skal Christian Bøving overtale personer med dårlige undskyldninger som gråvejr og tømmermænd samt afhængighed af fjernbetjeningen til at melde sig til landsindsamlingen for Kræftens Bekæmpelse den 16. august.

Ung mand med meget "alvorlige" tømmermænd får gode råd af lægen Christian Bøving til at komme på benene, så han kan komme ud og rasle med bøssen for Kræftens Bekæmpelse. PR-foto

- Jeg sagde ja til at medvirke i de tre reklamer, fordi jeg synes ideen bag er sjov, og samtidig læner sig lidt op af det koncept, jeg laver i tv-programmet Øen, hvor jeg giver de medvirkende gode råd til overlevelse, siger Christian Bøving og fortsætter:

- Naturligvis sagde jeg også ja, fordi det giver mening at støtte en god sag som Kræftens Bekæmpelse. En sygdom som stort set alle er berørt af på den ene eller anden måde i tilværelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce