Annonce
Ugeavisen Varde

Christian Bøving og Håkon Ihms: Vi får aldrig de penge hjem, vi har brugt på renovering

Huset i skoven omkranses af grønne arealer og store træer. Der er masser af dyreliv - der giver unikke naturoplevelser,. Her betragter Christian og Håkon livet i søen. Foto: Malene Wonsbek
Når Christian Bøving og Håkon Ims investerer i noget, så går de ikke på kompromis. De 204 kvadratmeter landidyl er istandsat med de bedste materialer, men en travl hverdag med stor rejseaktivitet, tvinger dem til at sælge gården på Hallumvadvej nord for Varde.
Annonce

Varde: Der er seks døre ud til naturen. Og der er brændeovn og pejs. Natur og ild er vigtige elementer i hjemmet hos Christian Bøving og Håkon Ims.

- Jeg har det med ild, som jeg har det med havet. Man kan kigge på det i timevis. Selv her om sommeren tænder vi op i pejsen. Det bliver vildt varmt, så vi må have alle døre åbne, men lyden fra bålet og det helt særlige lys, giver ro, og så er ild bare hyggeligt, siger norske Håkon Ims (51) med et smil.

I 15 år boede Christians far, Gerhard Bøving, i huset på Hallumvadvej. Da han for fire år siden døde arvede Christian huset sammen med sin storesøster Charlotte.

Det er svært at flytte fra min fars hus. Jeg har en masse gode minder fra stedet.

Christian Gerhard Bøving

Annonce

Mange minder

- Håkon købte Charlottes andel, og vi begyndte at istandsætte huset, for det trængte til en kærlig hånd. Først havde vi planer om at sælge det, så blev vi enige om at beholde det og leje det ud gennem Airbnb, men da vi var færdige med renoveringen, besluttede vi selv at flytte herud. Vi var blevet så glade for huset og omgivelserne, at vi ikke kunne sælge. Og det er faktisk stadigvæk svært for mig. Det var jo min fars hus, og jeg har mange gode minder herude fra, fortæller 45-årige Christian Bøving.

Annonce

Tid til at holde fri

Men en livsstil, hvor man ofte er på farten, er ikke let at forene med at være ejer af tre matrikler. Foruden huset på Hallumvadvej, ejer parret et lille primitivt hus ude på Skallingen og et nybygget total tip-top moderne træhus i skoven ved Karlsgårde Sø.

- For godt et år siden blev vi forældre. Vi har en datter på knap et år, der primært bor hos sin mor i Norge. Desuden har jeg mit reklamebureau i Norge og er i Oslo tre-fire dage hver anden uge. Christian har rejst meget, da han var skibslæge på kongeskibet Dannebrog, fortæller Håkon og Christian tilføjer:

- Med tre boliger, der alle skal vedligeholdes, har vi aldrig fri. Når ejendommen her er solgt, flytter vi tilbage til de 130 kvadratmeter, vi har ude i skoven ved Karlsgårde. At vi har investeret mange flere penge end det, huset er sat til salg for, er der ikke noget at gøre ved. Vi håber, at køberne bliver glade for huset, og vil nyde omgivelserne lige så meget som os.

Hallumvadvej 73

Opført i 1984

204 kvadratmeter fordelt på to plan

47052 kvadratmeter grund med egen skov og to søer

3 værelser og 1 soveværelse

Opvarmes ved jordvarme men indeholder både pejs og brændeovn

Til salg hos EDC Varde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce