Annonce
Ugeavisen Varde

Cityjump i Varde flytter til Esbjerg og udvider

Det populære Cityjump i Varde flytter per 1. oktober til Esbjerg, nærmere betegnet til Tømrervej i Sædding i virksomheden 2Care4s tidligere domicil. Arkivfoto: Chresten Bergh
En stor del af kunderne kommer i forvejen fra Esbjerg, og per 1. oktober flytter den populære trampolinpark Cityjump fra Varde til Sædding i virksomheden 2Care4s tidligere domicil.
Annonce

Esbjerg: Børn og unge og deres forældre i Esbjerg behøver om forholdsvis kort tid ikke længere at køre til Varde, når der skal brændes noget energi af i trampolinparken Cityjump.

Cityjump flytter nemlig fra Varde til Esbjerg, mere præcist til Tømrervej 9 i Sædding, hvor virksomheden 2Care4 tidligere havde domicil. 2Care4 er fortsat ejer af ejendommen, hvor Cityjump bliver lejer.

Cityjump har allerede lukket i lokaliteterne på Borgpladsen i Varde, og lige nu er man ved at indrette sig på Tømrervej, hvor man samtidig udvider med betydeligt flere kvadratmeter, oplyser direktør Uffe Hammelsvang.

Åbningsdatoen i Esbjerg ventes at blive den 1. oktober.

Annonce

Dobbelt så stort

- Vi har i Esbjerg fundet nogle velegnede lokaler, som er omtrent dobbelt så store som lokalerne i Varde. Det indebærer også, at vi har mulighed for at etablere en række nye tiltag, siger Uffe Hammelsvang.

Foruden de mange trampoliner, som er kerneaktivteten i Cityjump, vil der i Esbjerg blandt andet blive lavet forhindringsbaner, parkourområdet bliver opdateret og der etableres udspringstårn til airbags. Sidst men ikke mindst vil der blive opsat en svævebane, som dog ikke bliver klar til åbningen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce