Annonce
Ugeavisen Varde

Corona er ingen hindring for årets Klassefight

Klassefighten er en læsekonkurrence for alle kommende 1.-6. klasser i Varde Kommune. Klasserne kæmper om at læse flest bogsider i gennemsnit pr. elev. PR-illustration
Annonce

Varde: Varde Bibliotek forsøger med få ændringer at afholde årets Klassefight. Konceptet egner sig fint til de ændrede vilkår i dagligdagen, så biblioteket har sat gang i tilmeldingen.

Klassefighten er en læsekonkurrence for alle kommende 1.-6. klasser i Varde Kommune. Klasserne kæmper om at læse flest bogsider i gennemsnit pr. elev. Det hele foregår fra 11. juni til 30. august. Den klasse, der læser flest sider, vinder en tur til Cityjump (og æren af at være den mest læsende klasse i Varde). 2. og 3. pladserne vinder henholdsvis en biograf- og en bowlingtur for hele klassen.

Derudover er der boggaver til den mest læsende pige og dreng blandt de tre mest læsende klasser og en bog til den mest læsende elev i hver deltagende klasse.

Langt størstedelen af Klassefighten har altid været en flittig hjemmeindsats fra både elever og forældre. Denne indsats vil være den samme. Eleverne vil stadig skulle læse hen over sommerferien, og læsesedler kan i år udfyldes og afleveres digitalt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce