Annonce
Ugeavisen Varde

Danmarks største børnecykelløb kommer til Varde

I Børneulykkesfonden ønsker vi, at flere børn benytter cyklen som transportmiddel, og vi håber, at cykelarrangementer som dette, kan være med til at få flere børn til at opleve glæden ved at cykle, lyder meldingen fra Henriette Madsen, der er generalsekretær i Børneulykkesfonden. PR-foto
Kids Tour kommer til Varde lørdag den 26. juni og omdanner midtbyen til en plads med aktiviteter for hele familien.

Varde: Varde er en af i alt 15 værtsbyer for cykelbegivenheden, Kids Tour, der byder børn i alderen 3-10 år og deres forældre velkommen til en dag fyldt med aktiviteter.

Ruten er 1 kilometer lang, som børnene cykler forskellige antal omgange alt efter deres alder. Børn i alderen 3-4 år kører således to omgange, børn i alderen 5-6 år kører tre omgange, børn i alderen 6-8 år kører fire omgange og børn i alderen 9-10 år kører seks omgange.

Børnene får også mulighed for at træne trafikkens regler i trafiklegepladsen og lære førstehjælp i Børnenes Førstehjælpsskole på torvet i Varde, skriver Varde Kommune i en pressemeddelelse.

Annonce

Sjov, læring og leg

Kids Tour arrangeres i samarbejde med Momentcph og Børneulykkesfonden. Begivenheden i Varde er støttet af Varde Kommune med 85.000 kroner. Det koster 75 kroner per barn at deltage, og al salg af startnumre går ubeskåret til Børneulykkesfonden for blandt andet at fremme fondens arbejde med at øge børnesikkerheden i Danmark og nedbringe antallet af børneulykker i trafikken.

- Vi er glade for at kunne byde Kids Tour velkommen til Varde. Det er fantastisk at kunne skabe en dag for børnene, hvor det handler om at have det sjovt og røre sig, men hvor børnene samtidig også kan lære at begå sig sikkert i trafikken, udtaler Erik Buhl, borgmester i Varde Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce