Annonce
Ugeavisen Varde

Danske Bank i Varde skærer ned til to åbningsdage

Fra midten af april i det nye år vil Danske Bank i Varde kun have åbent to dage om ugen. Banken med fem medarbejdere er også på jagt efter nye og mindre lokaler. Fra venstre ses filialdirektør Mie Skallebæk og privatrådgiver Conny Henriksen Aarhus, der efter 42 år i banken i øvrigt går på pension næste år. Foto: Henrik Reintoft
Danske Bank i Varde vil fra midten af april i 2021 kun have åbent to dage. Ofte vil medarbejderne arbejde i Esbjerg-filialen.
Annonce

Varde/Esbjerg: For øjeblikket sker der store omstruktureringer i de lokale pengeinstitutter. Skjern Bank i Varde har oprustet de senere år og er ved at revne med 17 ansatte, mens Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn lukker sin afdeling i Lunde, der flyttes til Varde. Ni ansatte får den nye sparekasseafdeling, som åbner den 15. januar på Skansen.


Jeg vil bare gerne understrege, at vi fortsat er i Varde to dage om ugen. På nuværende tidspunkt har vi ikke intentioner om at forlade Varde by.

Filialdirektør Mie Skallebæk, Danske Bank i Varde


Nu melder Danske Bank i Varde sig også i koret med omstruktureringer. Fredag den 16. april næste år er sidste dag med en åben filial for kunderne alle hverdage fra klokken 10.00 til 13.00. Filialdirektør Mie Skallebæk oplyser, at filialen i Varde i fremtiden vil have åbent to dage om ugen fra 10.00 til 13.00. Hvilke ugedage er endnu ikke besluttet.

- Årsagen er simpelthen, at der ikke kommer ret mange kunder ind i banken, og antallet af ekspeditioner falder og falder, siger Mie Skallebæk.

Annonce

Vil ofte sidde i Esbjerg

Ud over hende selv er der fire medarbejdere i filialen på Kræmmergade. Og der er mere end god plads, da Danske Bank har både kælder og en anden sal til sin rådighed.

Så når banken i Varde ikke har åbent, så forventer hun, at rådgiverne fra tid til anden vil sidde i filialen i Esbjerg.

- Det står mig frit for, om jeg er her eller i Esbjerg. Det, der fylder for kunderne, er, om de har den samme rådgiver, siger Mie Skallebæk.

Og det ændres der ikke på.

Annonce

Nye lokaler

Men for de ansatte er det ikke helt uvæsentlig at være en del af et større team, og det til gavn for kunderne. Det taler mere for Esbjerg.

- Det er en fordel for rådgiverne at være en del af et større hold, siger Mie Skallebæk.

På sigt leder Danske Bank i Varde efter nogle mindre lokaler, så der fortsat kan holdes møder i den gamle købstad. For hun slår en ting fast:

- Jeg vil bare gerne understrege, at vi fortsat er i Varde to dage om ugen. På nuværende tidspunkt har vi ikke intentioner om at forlade Varde by.

Nye tider

Kunderne kan hele ugen over nettet altid få rådgivning fra klokken 8.00 til 22.00.

Derudover udvider Danske Bank i Varde muligheden for kundemøder alle hverdage mellem klokken 8.00 og 18.00.

Fra mandag den 19. april 2021 vil filialen i Kræmmergade være åben to dage om ugen fra klokken 10.00 til 13.00. Hvilke dage er endnu ikke fastlagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce