Annonce
Ugeavisen Varde

De fik skovlen under Åhaven

Selvom det første spadestik blev markeret med en lille, stille ceremoni, så var der store smil. Formand for organisationsbestyrelsen i AAB, Varde, Jutta B. Kristiansen, tog det første spadestik. Foto: Malene Wonsbek
Ved en stille ceremoni blev det første spadestik taget til højre side af Åhaven i Varde.
Annonce

Varde: Med en central placering ved åen og udsigt over de grønne områder, er der allerede nu stor interesse for de kommende lejligheder i Åhaven.

- Udefra vil byggeriet på højre side af Åhaven ligne dem, der på venstre side blev færdige for godt to år siden. Indenfor er der sket få ændringer – eksempelvis får alle de nye lejligheder en lille entré.

- Lejlighederne er blevet ti kvadratmeter mindre, og så har de fået en entré. De mindre lejligheder har betydet, at vi har haft mulighed for at udføre en mere afskærmet bryggersdel end i etape et. Desuden er der kommet større og mere private altaner mod sydvest, samt haver på begge sider af stuelejlighederne, fortæller arkitekt Kim Fog Svendsen, der også tegnede de første lejligheder.

Åhaven

Interesserede til lejlighederne i Åhaven, der får numrene fra 4 til 32, kan allerede nu blive skrevet op.

Yderligere informationer om venteliste og byggeriet på aabvardes hjemmeside.

Annonce

Indflytning juli 2021

Riis & Pedersen vandt licitationen som totalentreprenører, og de har allerede kørt de store maskiner frem, men denne gang kommer byggeriet ikke til at forstyrre trafikken på Gellerupvej.

Boligerne opføres i samme Unica mursten som de andre rækkehuse på vejen, og skifer beklædningen bibeholdes også.

- Der var stor efterspørgsel på de første, vi byggede, og vi forventer også, at boligerne i etape to ret hurtig får lejere. Vi bygger 20 boliger på hver 90 kvadratmeter, det er en passende størrelse, som der er stor efterspørgsel på, for det passer både til en lille familie og til en, der er alene - ung som ældre. Huslejen forventes at blive cirka 6.500 kroner pr. måned, oplyser Michael Kornager, der er direktør i AAB, Arbejdernes Andels Boligforening.

Indflytning forventes i juli 2021.

Arkitekt Kim Fog Svendesen og direktør Michael Kornaer fra AAB i Varde glæder sig over, at der bliver plads til 20 nye lejeboliger på den smukke grund ned til Varde å. Foto: Malene Wonsbek
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce