Annonce
Ugeavisen Varde

De nye højdepunkter

Lokalredaktør Dorthe Knudsen. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Hvad gør man, når corona har sat en pænt stor kæp i hjulet for alt det, man skulle af gode ting og sager hen over sommeren?

Føler sig højdepunktsforladt.

Det kan du læse om i Merete Vigen Hansens klumme i denne uge. Hun fortæller:

"Men lige et sted er jeg ramt, sådan helt ind til benet. Jeg er helt og aldeles højdepunktsforladt!"

Annonce

Et højdepunkt i sommerhus

I denne uge kan du heldigvis få god inspiration til, hvad sommeren ellers kan gå med - i al fald på feriefronten, nu hvor det meste af verden er frarådet ferieland for os.

Blandt andre biblioteket har masser af gode ting at tilbyde på et corona-tilrettet sommerferieværksted.

Jeg kan afsløre, at jeg og familien skal en uge i sommerhus her i Danmark. Et lille og hyggeligt hus på Sjælland. Og det blev hurtigt et højdepunkt her for mor og størstedatter. Eget værelse til alle mand - tjek. Isbar i nærheden - tjek. Tæt ved vand og sand til mindstedatter - tjek.

Så det går vi og glæder os til.

Annonce

Et højdepunkt uden fuld hus

Hos Varde Biler har der allerede været et højdepunkt. Hmmm, godt nok to dage med drive in-underholdning med få gæster, men til gengæld en fantastisk stemning, så det blev alligevel til et højdepunkt for Claus Horsted hos Varde Biler og alle dem, der har hjulpet til.

Jeg var selv derude for at skrive om Mads Langer-koncerten lørdag eftermiddag og blev grebet af det overraskende i, hvor god en stemning der kan skabes, selv om publikum sad i hver deres bil og havde deres egen fest. Men man kan kommunikere på andre måder end de gængse, for med hornet i bund, skrallere ud ad vinduet og flag og ballade - ja så er det svært at være sur, selv om der er masser af tomme pladser på parkeringspladsen.

Læs om arrangementet og Claus Horsteds tanker om måske at være med til en ny omgang drive in en anden gang.

Så vil jeg bytte kuglepen og blok ud med bilhorn, flag og hygge.

Annonce

Et højdepunkt i nyt hus

Lis og Peter Jensen i Agerbæk glæder sig også til at komme ud. Men det er ikke kun for sommerferien. De skal nemlig flytte tættere på familien, så de sætter deres hus til salg for at flytte til Malling, hvor begge deres piger har købt hus.

Det bliver deres højdepunkt, når huset er solgt, og de kan begynde at bygge nyt hus på den grund, de har købt. Selvfølgelig også vemodigt, for Agerbæk har været deres hjem i mange år.

Men erkendelsen af, at den nære familie er det vigtigste i livet, får Lis og Peter Jensen til at flytte, og den er erkendelse er blot bestyrket her i coronatiden.
Læs mere om familien og deres tanker om flytning i boligsektionen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce