Annonce
Ugeavisen Varde

De var selv glade for fodboldskolen - nu giver de tilbage

Op igen - selvom de falder ofte, er det blødt. Foto: Karina Øhlenschlæger
265 børn kan i uge 27 nyde godt af, at 30 trænere er klar til at både at lære og lege med fodbolden i centrum.
Annonce

Varde: Der bliver grinet, leget og sparket til fodbolden - der er plads til lidt af hvert på Michaels Automobiler Fodboldskole, som fodboldskolen under Varde IF hedder.

To af de 30 trænere på fodboldskolen i år er 19-årige Jesper "MC" Christiansen og Nicoline Brodersen.

- Det er hyggeligt, jeg har været med på fodboldskolen i fire år, og det er en god måde et bruge en uge på, siger Jesper Christiansen, der også er træner i klubben til dagligt.

Efter sommerferien rykker han selv op på seniorholdet, som han spiller på, indtil han skal være skiguide fra november, han holder nemlig sabbatår, da han er nyudklækket handelsstudent.

Nicoline Brodersen spiller på Varde IF's U18 hold, og bruger gerne en uge af sommerferien på fodboldskolen. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Sjove oplevelser

Nicoline Brodersen spiller på U18 kvinder, og derfor blev hun spurgt, om hun ikke ville være træner på fodboldskolen, fordi klubben manglede frivillige.

- Jeg har altid selv været på fodboldskole, da jeg var mindre, det bliver en oplevelse, de husker. Børnene har det fedt, og det gør en selv glad, siger hun om at bruge en uge af sommerferien på fodboldskolen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce