Annonce
Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

- Det har været et vidunderligt eventyr at arbejde i Varde, og jeg er særligt stolt af at slutte af med forestillingen "Flugt", siger Liv Stevns. Arkivfoto: André Thorup
Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af Musicaltalentskolen Varde.

Varde: Liv Stevns er stoppet som leder af Musicaltalentskolen Varde.

- Jeg fik et tilbud, jeg simpelthen ikke kunne sige nej til, fortæller Liv, der har været med helt fra begyndelsen, da Musicaltalentskolen Varde åbnede i 2020.

Den 36-årige Liv skal ”hjem” til Fredericia, hvor hun i sin tid tog sin uddannelse som musicalskuespiller, og være producent på Fredericia Teater.

Annonce

- Det kunne jeg sgu ikke sige nej til, da chancen bød sig. Det er her, jeg selv har startet min karriere, så det er på mange måder som at komme hjem, siger Liv, der privat bor i Vejle med sin mand, bassist Mads Uldall, og deres søn, Ivan, på tre år.

- Men jeg kommer til at savne eleverne i Varde helt vildt. Det, at se unge talenter udfolde sig, har bare været intet mindre end magisk, siger Liv.

Posten som leder af Musicaltalentskolen Varde er en deltidsstilling, og Liv Stevns har hele tiden haft et job som studielektor på Den Danske Skole for Scenekunst i Fredericia - i daglig tale Musicalakademiet.

Det har været de vildeste to år, og jeg kommer til at savne eleverne og mine samarbejdsparter.

Liv Stevns

Elektrikeruddannet skuespiller

Den nye mand på posten som leder af talent-uddannelsen i Varde hedder Christoffer Sonnich Møller. Han er 35 år og - ligesom Liv Stevns - uddannet musicalskuespiller i Fredericia.

Christoffer Sonnich Møller er ny leder af Musicaltalentskolen Varde. Foreløbigt er han konstitueret frem til årsskiftet, idet der arbejdes med en strukturændring på skolen, fortæller formanden for skolens bestyrelse, Emil Birch Hartmann. Privatfoto

- Jeg glæder mig til at være med til at give de unge mennesker en undervisning, der giver dem de bedste forudsætninger for at finde ud af, om de vil gå videre ad den vej som professionelle, eller om det skal blive på et hobbyplan, siger Christoffer Sonnich Møller, som selv godt kunne have tænkt sig et lignende tilbud, da han i sin tid var ung.

- At være skuespiller er ikke altid en dans på roser, hvor man går fra job til job. De fleste har ledige perioder, og det skal man kunne være i, siger Christoffer, som selv valgte at gå tilbage til sit gamle fag som elektriker, da coronaen slog bunden ud af kulturlivet.

Nu er han så blevet leder af Musicaltalentskolen Varde. Ligesom Liv Stevns på deltid, og foreløbigt holder han ved elektrikerarbejdet som sit andet deltidsjob.

- Det var min far, der i sin tid mente, at det var klogt for mig at have noget at falde tilbage på. Det fik han jo så ret i, ikke mindst da coronaen kom, griner Christoffer, som er gift med Christine, der også er skuespiller.

Sammen har de børnene Alberte, to år, og Arthur, fire år, og i denne tid er det Christine, der har gang i skuespillet som medvirkende i musicalen Shu-Bi-Dua. Familien bor i Fredericia.

Hvis man sidder og synes, at ham der Christoffer, ham har jeg set før... Så har det sandsynligheden for sig. For Varde er faktisk slet ikke fremmed for ham.

- Jeg spillede Frank Butler i "Annie Get Your Gun" i 2019, afslører Christoffer, som elskede at være med på Arnbjergscenen sammen med alle de andre.

- Jeg er sommerspils-dreng. Det kan noget helt særligt og blandingen af det professionelle og amatørernes engagement er helt vildt fedt at opleve, siger Christoffer, som glæder sig til at tage hul på sit nye job i Varde 1. juni.

Musicaltalentskolen Varde

Musicaltalentskolen Varde er et tilbud til unge musicaltalenter, der ønsker at udvikle sig indenfor sang, dans og drama. Et skoleforløb på MTS er med til at styrke elevens chance for optagelse på en videregående kunstnerisk uddannelse.

MTS har tilknyttet professionelle undervisere og musicalperformere med tilknytning til blandt andet Den Danske Scenekunstskole og Musicalakademiet i Fredericia. Skolen er en selvejende institution med hjemsted i Varde og etableret i et samarbejde mellem Varde kommune, Teaterforeningen 7-kanten og Dance Company Twenty.

Skolen åbnede i 2020.

Annonce
Ugeavisen Varde

Musik- og Billedskolen inviterer til sommerkoncerter i det fri

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny kunderådgiver i Andelskassen i Varde

Annonce
Ugeavisen Varde

Ny privatrådgiver i Ringkjøbing Landbobanks afdeling i Tarm

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Sådan fik Sanne sine børn til at vælge grøntsager frem for fredagsslik: - De har fået en gave for livet

Ugeavisen Varde

Den elektrikeruddannede musicalskuespiller Christoffer Sonnich Møller afløser Liv Stevns som leder af talentskole

Ugeavisen Varde

Mere kunst i Vardes Midtby

Ugeavisen Varde

Tænk fremtid

Ugeavisen Varde

Træn kroppen og hjertet med hjertevandring

Ugeavisen Varde

Varde Bibliotek kan fejre tredobbelt jubilæum i 2022

Ugeavisen Varde

Anette var 48 da hun fik en hjerneblødning: Mediyoga har hjulpet hende tilbage til det gode liv

Ugeavisen Varde

Naturvejleder fortæller om naturens afslappende påvirkning

Annonce