Annonce
Ugeavisen Varde

Den store drøm: 400 millioner kroner skal løfte Boulevard-Kvarteret i Varde

Isbjergparken og Vestparken ligger helt op ad hinanden, og det er svært at vide, hvornår man er i det ene eller det andet område. Dog kan man kende Vestparken på den blå farve på blokkene. Foto: Jacob Schultz
Der bliver arbejdet på at kunne bruge 400 millioner kroner på lejlighederne og området omkring lejlighedskomplekserne i Boulevard-Kvarteret. I første omgang er der dog kun fundet penge til at lave en plan til 2,2 millioner kroner.
Annonce

Varde: Over de næste otte-ti år er det håbet at bruge 400 millioner kroner på at forbedre både lejligheder og selve området i Boulevard-Kvarteret. Det fortæller Michael Kornager, der er direktør for AAB Varde. Det er en af de tre almene boligforeninger, der har lejligheder i Boulevard-Kvarteret, der er en samlebetegnelse for Vestparken, Isbjergparken og Lerpøtparken samt 299 parcelhuse mellem Isbjerg Møllevej og Lerpøtvej.

Lerpøtparken er også kendt som "tobleronehusene". Foto: Jacob Schultz

Michael Kornager understreger, at det ikke er besluttet, hvad pengene konkret skal bruges til, og de fleste midler er slet ikke fundet.

- Men vi tror også reelt på det, siger han.

Lerpøtparken skal bindes sammen med Vestparken og Isbjergparken - og også med resten af Varde. Foto: Jacob Schultz

Udearealerne ønskes løftet med 45 millioner kroner. Ideen er, at Varde Kommune og boligforeningerne bidrager med halvdelen, og at fonde skal bidrage med resten.

Langt de fleste penge skal dog bruges på at forbedre lejlighederne. AAB Varde forventer at give sine lejligheder i Isbjergparken et løft på 150 millioner kroner, hvis Landsbyggefonden vil give et tilskud.

Indgangen til nogle af lejlighederne i dag. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Gode Gløgg-tips

Annonce