Annonce
Ugeavisen Varde

Destination Vesterhavet udvider i Blåvand

Destination Vesterhavet har lejet sig ind i den tidligere Blåvand Kro, der ejes af Hvidbjerg Strand Feriepark, og bliver fra uge 43 base for den daglige gæsteservice samt destinationsudvikling.
Turistinformationen i Blåvand skifter adresse, og øger sine aktiviteter og bemanding
Annonce

Blåvand: Turistinformationen i Blåvand skifter adresse, øger sine aktiviteter og bemanding, og retter fuld fokus på et tættere samarbejde om turisme- og destinationsudvikling med alle sine medlemmer, samarbejdspartnere og foreninger ikke bare i Blåvand men i hele den sydlige del af destinationen. Det skriver Destination Vesterhavet i en pressemeddelelse.

Initiativet skal på en gang sikre en høj lokal medlemsservice og samtidig skabe sammenhæng og synergi i den nye destination om en målrettet og slagkraftig markedsføring. Både regionalt, nationalt og ikke mindst internationalt.

Destination Vesterhavet

Destination Vesterhavet blev etableret 1 januar 2020 som en kommunal sammenlægning af Ringkøbing Fjord Turisme, og ProVarde erhvervsudvikling. 

Destination Vesterhavet er landets største turismedestination målt på udenlandske overnatninger, med et samlet overnatningstal fra Skallingen i syd til Vedersø i nord på 8,7 mio. gæster i 2019. 

Turismen skabte sidste år en samlet omsætning på 7,4 mia. kroner.

Over 400 medlemmer indenfor turismeerhvervet hører under destinationen.

Turistinformationen og destinationskontoret har lejet sig ind i den tidligere Blåvand Kro, der ejes af Hvidbjerg Strand Feriepark, og bliver fra uge 43 base for den daglige gæsteservice samt destinationsudvikling.

Turistinformationen vil Monika Suhr som hidtil være ansvarlig for, mens journalist Leif Møller, der i januar flyttede med fra ProVarde til den nye destination til Hvide Sande, skal varetage medlemsservice og -udvikling, samt produktion af turistguider og indhold til Facebook og hjemmesider.

Forud for åbningen inviterer Destination Vesterhavet til to åbent hus-arrangementer.

Først tirsdag den 6. oktober klokken 10-18 i hovedkontoret i det nyrenoverede tidligere rådhus i Hvide Sande, og onsdag den 21. oktober klokken 10-18 i Blåvand.

Arrangementerne er åbne for alle, men kræver tilmelding på Destination Vesterhavets hjemmeside på grund af Covid-19.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce