Annonce
Ugeavisen Varde

Det bliver svært at give slip

I haven er der masser af plads til leg - både for børn og dyr. Foto: Josephine Fontenay

Ronja Nørregaard elsker sin kæmpe villa på Hustedvej i Lunde, men desværre er boligen blevet for stor for den lille familie. En beslutning der har været hård at tage ovenpå en hård tid.

Annonce

Lunde: Når man kører ned af grusvejen, som Hustedvej er, ligger der enkelte huse på den ene side og åbne marker på den anden. Drejer man ind af indkørslen på Hustedvej 10, ser man straks gyngestativet i haven, den umøblerede store terrasse og hesteindhegningen lige ved læhegnet forenden af haven. Rigtig idyllisk også på en kold efterårsdag.

- Det her er mit drømmehus, det er der ingen tvivl om. Da jeg trådte ind, var jeg var sådan "wauw", her skal jeg bo, fortæller Ronja Nørregaard begejstret.

Ronja og hendes børn på 4 og 7 år kommer oprindeligt fra Køge. Det var en ekskæreste, som fik familien til at rykke teltpælene op og rykke så langt væk Køge, som nærmest muligt.

- Det var jo helt vildt, hvad vi kunne få for pengene herovre. Jeg boede i et lille hus på 90 kvadratmeter klods op og ned af en hovedvej, og jeg solgte det for det samme, som jeg købte det her slot for. Derudover har jeg ikke haft mulighed for at have min egen hest derovre, det var simpelthen for dyrt. I dag kan både min datter og jeg ride sammen på vores heste. Det er jo helt fantastisk, siger Ronja, som har hestene gående hjemme om sommeren men opstaldet hos en nabo i vinterhalvåret.

Hustedvej 10, Lunde

Boligen er 298 kvadratmeter med 1,3 hektarGrundareal på 13,157

Der er seks værelser og to stuer

Ejes af Ronja Nørregaard

Til salg hos Agriteam Varde

Ronja Nørregaard har et stort køkken, men også to munde af made. Foto: Josephine Fontenay
Annonce

Bliver boende i Lunde

Selvom forholdet med ekskæresten ikke holdt, og Ronja igen har været alene med børnene siden februar, har den travle mor ingen planer om at flytte tilbage til Køge.

- Vi er faldet rigtig godt til her i Lunde. Faktisk faldt vi rigtig hurtigt meget bedre til, end jeg nogensinde faldt til i Køge. Herude ved man, hvem ens naboer er, og da jeg blev alene med ungerne, var det min nabo, der hjalp med haven hen over sommeren.

Faktisk er det ikke kun den lille familie, som har søgt mod vestkysten. Børnenes farmor og farfar har købt en campingvogn, som de har stillet i Esbjerg, hvor de kommer mindst en gang i måneden.

- Det er fantastisk, de vil det. Det er noget ungerne virkelig har brug for, og noget jeg sætter meget stor pris på, fortæller Ronja med et kærligt smil.

En harmonisk ejendom på landet, hvor der er højt til himlen. Foto: Agriteam
Annonce

Lunde er gode minder

De seneste år har været rigtig hårde for den lille familie i Lunde. Da Ronja Nørregaard var højgravid med sin yngste søn, blev hendes daværende kæreste og faren til begge børn alvorlig syg af modermærkekræft. Desværre overlevede han ikke, og i februar 2015 måtte Ronja Nørregaard sige farvel med et barn på et år og et barn på fire.

- Det var en virkelig hård tid. Jeg tror slet ikke, man kan forestille sig det, hvis man ikke har prøvet det. Derfor blev Køge lige pludselig også meget lille. Alle vidste, hvem vi var, og det var svært at komme videre. Derfor var beslutningen om at rykke til Lunde heller ikke så svær for mig, selvom det måske nok var mest mine behov.

I dag er der ro på i familien, og det vigtigste for Ronja er at blive i de rammer, hvor børnene nu er faldet til.

- Jeg sælger ikke huset, fordi jeg ikke elsker det. Jeg sælger huset, fordi jeg gerne vil bruge min tid på så meget andet end vedligehold. Det er for stort for mig, men jeg er helt sikker på, at en anden familie kommer til at elske det lige så højt.

På hvert af børneværelserne er der hems. Det var også en af de ting, som Ronja Nørregaard faldt for. Foto: Agriteam
Stort lyst badeværelse. Foto: Agriteam
Et af Ronja Nørregaards yndlingssteder er i sofaen. Her i stuen kommer der nemlig masser af dejligt lys ind, siger hun. Foto: Josephine Fontenay
Ronja Nørregaard elsker sit store hus, derfor bliver det svært at komme derfra. Foto: Josephine Fontenay
Et andet yndlingsrum er vaskerummet. Her kan hun nemlig bare kaste vaskettøjet ind og så lukke døren. Foto: Josephine Fontenay
Hvidt hus og sort tag er tidsløst og klassisk. Foto: Agriteam
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce