Annonce
Ugeavisen Varde

Det har måske været sundt at få brudt trummerummen

Anni Kragh fra Helm i Kræmmergade ser gerne flere lokale kunder i butikken. Foto: Christine Aagaard-Kragh
Selvom omsætningen endnu ikke er oppe i gear efter coronanedlukningen, ser Anni Kragh fra Helm også et positivt aspekt.
Annonce

Varde: Hos Helm i Kræmmergade har coronaen sat sit præg på opsætningen.

- Det er godt, turisterne er kommet igen, men vi er ikke oppe i gear endnu, siger Anni Kragh og tilføjer ærligt, at de lokale kunder gerne må blive endnu bedre til at handle i taskeforretningen.

- Det er vigtigt at handle lokalt, hvis man vil have butikker i byen, siger Anni Kragh, som har udleveret mange varer i butikken, der er handlet via nettet.

- Men det er Helm-kæden, man handler med, når man handler på nettet, og ikke forretningen i Varde. Vi er blot udleveringssted. Det er ikke sikkert, folk tænker over det, men det betyder meget for vores fysiske forretning her i Kræmmergade, at man spørger her efter en vare i stedet for blot at bestille på nettet, forklarer Anni Kragh, som - set ud fra et andet perspektiv - ser gode ting ved coronaens indtog.

- Det der med at blive skåret ind til benet er selvfølgelig ikke altid lige sjovt. Men det kan måske være meget sundt at få brugt trummerummen og blive tvunget til at vende op og ned på den måde, man lever på. At komme ned i tempo og blive tvunget til at stoppe og finde ud af at få tingene til at fungere alligevel, var måske ikke helt dumt, siger Anni Kragh, som selv har været med til at få forretningen til at køre med en mindre bemanding under coronaen.

- Vi har selvfølgelig ikke kunnet nå de ting, vi plejer, men det er jo gået alligevel, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce