Annonce
Ugeavisen Varde

Det hitter i sommerhuset

Annonce

Ifølge Michael Nielsen er følgende et hit i sommerhuset. Så hermed lidt inspiration, hvis du går med tanker om at købe eller bygge fritidsbolig med henblik på udlejning.

BRÆNDEOVN: Den er en klassiker og uundværlig. Brændeovnen er næsten et synonym med sommerhus. At gå en tur på stranden, komme hjem, tænde op, og skænke et glas vin. Det er forbundet med hygge og ferieglæde.

POOL: Engang var indendørs pool en dyr fornøjelse at varme op og vedligeholde. I dag genanvendes varmen, så en indendørs swimmingpool er blevet over 50 procent billigere i strøm. Poolhuse er eftertragtede, og Michael bygger to huse med indendørs pool i 2020.

AKTIVITETSRUM: Et stort fællesrum, hvor man kan samles om en aktivitet som eksempelvis pool, billard eller bordtennis er også en vigtig detalje, hvis man bor mange under samme tag.

WELNESS: Fritidshuse indrettet med sauna og dampbad er der også mange turister, der ønsker

NATUR: Det er vigtigt, at sommerhuset har vinduespartier, så gæsterne føler, at de nærmest bor midt i naturen.

UDERUM: At kunne bruse, gå i spa eller lave mad i det fri er også et hit, som turister sætter stor pris på, når de skal leje en bolig.

INDRETNING: Møblementet og indretningen af udlejningshuset skal være i orden. Det skal være hyggeligt og indrettet med stil. Michaels kone Jane har købt møbler og indrettet deres udlejningshuse i nostalgisk badehotel-stil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce