Annonce
Ugeavisen Varde

Det lysner for Coast Kids efter en hård start

Ditte Christensen står i spidsen for de to Coast-butikker i Varde. Foto: Malene Wonsbek
Annonce

Varde: Det har været en lidt hård start for Ditte K. Christensen og resten af holdet i Coast Kids i Kræmmergade. Butikken åbnede i august, og at åbne en fysisk butik midt i en coronapandemi, det har været hårdt, erkender Ditte blankt.

- Corona har betydet, at der har været nogle svære vilkår at arbejde med. Men det lysner, og vi har store forventninger til julehandlen, siger Ditte.

- Folk har måske været mere forsigtige med at gå ud i fysiske butikker, men jeg synes, kunderne bliver mere opmærksomme på at handle lokalt hos de fysiske forretninger. Og vi har naturligvis masser af sprit, understreger Ditte med et smil.

Coast Kids handler med tøj til de 0-14-årige. For de små er det især mærker som Name It, The New og Mysli, der er populære, mens de lidt ældre børn går efter en stil og mærker som Calvin Klein, Tommy Hilfiger og Levi’s, fortæller butikschefen. Coast-butikkerne, som Coast Kids er en del af, blev i sin tid startet af Ole Vium Pedersen. Kæden har i dag forretninger i Blåvand, Henne, Ringkøbing, Esbjerg, Skjern, Søndervig og Varde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Lav sund mad med Mette

Ugeavisen Varde

Spinat ud af ørerne

Ugeavisen Varde

Love matters

Annonce