Annonce
Ugeavisen Varde

Din kæreste skal være din superstjerne

Din kæreste skal være et menneske, du er stolt over, glædes over og i det hele taget bare er rigtig vild med – måske ligefrem ser op til!

Det er jo også en rigtig smuk tanke og alt sammen rigtig godt, men hvad så når hverdagen rammer, og alle vores forskelligheder viser sig?

Modsætninger mødes jo, som vi siger. Kan vi så stadig elske og være stolte af hinanden?

Det, vi skal huske, er, at vi siger ja til hele pakken, og det er nogle gange ikke helt så lidt. Måske kommer der et par børn oven i eller lige en motorcykel eller en i parforholdet, der roder afsindigt meget. Det kan til tider være meget nemt at glemme superstjernedelen af din partner og pludseligt ryger fokus kun over på forskellighederne.

Jeg har altid selv haft det sådan, at der skal være plads til os alle og vores sjove forskelligheder, og vigtigt ikke holde hinanden tilbage. Men mon ikke vi alle kender det, at vi alligevel prøver at lave hinanden om, men stop det, det kan vi ikke og skal det heller ikke.

For ja, det er vigtigt at give plads og se op til vores partner, præcis som de der, men det kan være svært, når du lige har fået skæld ud over, hvordan du har smidt smit skoene midt i entreen igen.


Det mest pudsige ved alt, er at den dag din partner ikke er her mere, så er det alt det, der generede dig mest, du mangler allermest.


Og jeg ved godt, at du selv synes, at du sådan prøver, men spørger vi din partner, så vil vedkommende nok mene, at der er lang vej endnu. Det er helt normalt.

For at ramme hinanden, er det vigtigt at få en snak om tingene. Tal pænt til hinanden og gerne med humor.

Jeg havde et par i terapi, hvor han købte to kopper, der stod PYT på, da de skulle flytte sammen. Og hvad det lille ord PYT ikke kan, det hjalp parret så meget.

Det mest pudsige ved alt, er at den dag din partner ikke er her mere, så er det alt det, der generede dig mest, du mangler allermest. De sure sokker, der lå, som du i årevis har skubbet under sengen eller alle de kaffekopper, der var efterladt de underligste steder, det var duften af din partner, den vedkommende var.

Så elsk det, der er, du kan alligevel ikke lave om på din partner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce