Sådan kan du gøre Karen Dixen kunsten efter og fremstille halvmåne-konfekt med marcipan og nougat.
Copy link address
Christine Aagaard Kragh CAK@jv.dk
Annonce
Del med andre:
Copy link address
-
Et ordentligt stykke arbejde kræver et ordentligt stykke værktøj. Når man som Karen Dixen arbejder med chokolade i femkilos blokke, så må der en solid hammer til at brække et stykke af. Foto: Christine Aagaard-Kragh -
Til halvmånerne skal du bruge mørk chokolade, nougat og marcipan. Foto: Christine Aagaard-Kragh -
Rul først marcipanen ud, dernæst nougaten ovenpå. Foto: Christine Aagaard-Kragh -
Tag en rund form eller et lille glas og stik ud. Karen Dixens forme er meget gamle og har været brugt i butikken gennem mange år. Foto: Christine Aagaard-Kragh -
Når du har stukket alle halvmånerne ud, så kan du begynde at dyppe dem. Det skal gøres i en lang proces, så chokoladen er ordentligt tempereret til alle stykkerne. Foto: Christine Aagaard-Kragh -
Trip, trap, træsko. Karen Dixens favorit-halvmåner, som hun har fremstillet i årtier. Foto: Christine Aagaard-Kragh