Annonce
Ugeavisen Varde

Drømmen om egen restaurant brast: Waffles House lukkede efter fem måneder

Arnoldas Vaicius og Greta Baranauskaite i slutningen af juli, da parret var ved at åbne Waffles House. Arkivfoto: Karina Øhlenschlæger
Der har været adskillige restauranter i bygningen i Vardes Storegade. Men måske var den her den sidste.
Annonce

Varde: En restaurant er lukket. Der er sat et skilt med til leje/salg i den bygning, som indtil før nytår husede restauranten Waffles House i Storegade i Varde. Det er ejer af bygningen, Finn Kragelund, som har sat et skilt i vinduet om at lokalerne er til salg eller til leje. Finn Kragelund konstaterer, at lejemålet er opsagt.

Det er så et spørgsmål, om der atter kommer restaurant i lokalet.

Finn Kragelund har ejet bygningen i 14-16 år, og han kan se tilbage på forskellige lejere i restauranten.

- Lokalerne kan laves om til lejligheder, siger Finn Kragelund, som ud fra andres erfaringer vurderer, at der måske er mest behov for lejligheder i området.

Pizzeria og spisesteder

  • Tidligere har der været andre spisesteder på adressen i Storegade.
  • Før Finn Kragelund købte bygningen for 14 - 16 år siden, var der pizzeria i lokalerne i Storegade i Varde.
Annonce

Ingen kommentarer til lukning

Senest var det Arnoldas Vaicius og Greta Baranauskaite, der drev Waffles House. Arnoldas Vaicius vil ikke udtale sig om lukningen. JydskeVestkysten har været i kontakt med ham.

Han henviser til tidligere artikler i JydskeVestkysten og Ugeavisen Varde, at det gik godt i begyndelsen med restauranten. Han har også tidligere fortalt, at parret fra Litauen satte 200.000 kroner på højkant i forbindelse med åbningen den 1. august. Det fremgik af omtalen, at der var godt med gæster i efteråret, men Arnoldas Vaicius vil ikke offentligt kommentere på tiden, der fulgte.

Men drømmen om egen restaurant varede altså blot fem måneder.

Annonce

Græsk restaurant gik konkurs

Inden Waffles House blev etableret, var der en græsk restaurant i bygningen. Den hed Taverna Familia og åbnede i slutningen af 2017.

Anpartsselskabet bag Taverna Familia blev taget under konkursbehandling i september.

I den forbindelse forklarede ejeren af selskabet, Stelian Purcel , at det var den varme sommer i 2018 med hedebølge og tørke, der kvalte restauranten. Folk gik ikke så meget ud i varmen. Derfor lukkede restauranten efter sommeren i 2018.

Den græske restaurant havde ellers stor søgning i den første tid efter åbningen i slutningen af 2017 og i begyndelsen af 2018.

Der er sat et skilt i vinduet. Til leje eller til salg. Foto: Morten Nielsen
Sådan så facacen frem til 2018. Da hed restauranten Taverna Familia. Foto: Google Street View
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce