Annonce
Ugeavisen Varde

Efter ni år siger Ragnhild farvel - men fortsætter som frivillig

Ragnhild Kallestrup sammen med sin mand Kjeld - nu får han mig hjem igen, siger hun med et grin. Foto: Karina Øhlenschlæger
Marianne Kruse afløser fra 1. juni Ragnhild Kallestrup på posten som koordinerende for Varde i Aflastningstjenesten.
Annonce

Varde: Det er nye tider i Aflastningstjenesten i Varde, på grund af øget efterspørgsel går koordinatorrollen nu fra at være frivillig til en deltidsstilling.

Siden januar 2011 har Ragnhild Kallestrup været koordinerende for de frivillige Varde, der hører under Aflastningstjenesten i Esbjerg og Varde.

- Det er lidt vemodigt men også en lettelse, at der er en til at tage over, siger Ragnhild Kallestrup, der selv fortsætter i både bestyrelsen, som besøgsven og i vågetjenesten.

Hun glæder sig også over, at det er blevet muligt at finde penge til at ansætte en koordinator på deltid.

- Der er blevet flere og flere frivillige, og flere og flere opgaver, siger Kallestrup.

Marianne Kruse har altid selv arbejdet frivillig, nu skal hun ogås koordinere de frivillige i Aflastningstjensten. Foto: Karina Øhlenschlæger
Annonce

Marianne er ny

Det er Marianne Kruse fra Sig, der overtager koordinatorrollen. Nogle vil måske kende hende fra soldaterhjemmet i Varde, hvor hun både arbejder på kontoret og ude på hjemmet. Hun fortsætter med kontorarbejdet samtidig med koordinatorrollen.

- Jeg glæder mig til at komme ud og opleve den glæde, jeg ved, de frivillige har ved at gøre en forskel, siger Marianne Kruse.

Hun har også altid selv været frivillig igennem KFUM og KFUK. Det var sådan, hun kom til Varde fra Bornholm som 20-årig - hun skulle være her et år som frivillig.

- Det hed "giv et år", jeg fik kost og logi, fortæller Marianne Kruse og tilføjer, at i dag hedder det volontør.

Hun mødte sin mand her, de har tre børn sammen, hvoraf den ene stadig bor hjemme.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce