Annonce
Ugeavisen Varde

Ejendomsmægler sætter gavekort til Varde Handel på højkant

Nybolig Varde med Jesper Brorson Hansen, Tais Kempel og Marianne Ritter forsøger at lokke kunder til samtidig med, at de støtter det lokale handelsliv. Foto: Jesper Steensbeck
Nybolig Varde mangler huse til salg. Nu lokker de med et gavekort til Varde Handel for at slå to fluer med et smæk.

Varde: Med åbningen af detailbutikkerne håber alle, at handlen kommer godt fra start efter flere måneders nedlukning. Det gør de også hos Nybolig Varde, der går ret konkret til værks for at sætte skub i handlen.


Der er gang i hushandlen i Varde for tiden, og et velfungerende handelsliv med lækre forretninger er blandt de ting, der gør Varde ganske attraktiv

Marianne Ritter, Nybolig Varde


Her sætter man nemlig gavekort på 3.000 kroner til Varde Handel på højkant til alle dem, der sætter deres hus til salg hos Nybolig Varde frem til juni 2021.

- Vi vil gerne sælge huse i en by med et godt og aktivt handelsliv. Derfor prøver vi at støtte op. Det gør vi løbende på forskellige måder, men lige nu har vi valgt at gøre det med gavekort, fortæller Marianne Ritter fra Nybolig Varde.

Frem til juni 2021 får man et gavekort på 3000 kroner til Varde Handel, hvis man sætter sit hus til salg hos Nybolig Varde. Foto: Christine Aagaard-Kragh

Ejendomsmægleren, der ligger på hjørnet af Torvegade og Brogade, sælger masser af boliger for tiden.

Derfor skal man naturligvis ikke tage fejl af, at udsigten til et gavekort til Varde Handel er en del af en kampagne for selv at få flere huse til salg.

- Der er gang i hushandlen i Varde for tiden, og et velfungerende handelsliv med lækre forretninger er blandt de ting, der gør Varde ganske attraktiv. Derfor har vi valgt at kombinere et potentielt hussalg ved os med et gavekort til byens butikker, forklarer Marianne Ritter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Endelig kommer cykelstien

Annonce