Annonce
Ugeavisen Varde

Ejendomsmæsglerkæden Nybolig formidler bolighandel trods skrappe restriktioner

Jesper Brorson Hansen (tv), indehaver af Nybolig Varde fortæller, at man sagtens kan sælge eller købe bolig under coronavirus-krisen. Privatfoto
Annonce

Varde: Har man flytteplaner er de skrappe restriktioner under coronavirus-krisen ikke nødvendighed en hindring, fastslår Nybolig Varde.

- Vi er lige nu i en helt speciel situation, hvor det vigtigste selvfølgelig er at følge myndighedernes anvisninger og hjælpe til at stoppe smittespredningen, men tager vi de nødvendige forholdsregler, er det faktisk også muligt at realisere sine flytteplaner, siger indehaver af Nybolig Varde, Jesper Brorson Hansen i en pressemeddelelse.

Hvis man ikke er tryg ved at mødes med en ejendomsmægler, kan man trygt tage dialogen digitalt.

-Vi mødes ikke med kunder i vores forretning, men vi holder en del møder over skype eller facetime, og det fungerer faktisk rigtig godt. Selv fremvisninger, vurderinger og åbne huse kan vi lave online, og det har vist sig at være et udmærket alternativ til fysiske møder. Hvis det er mange år siden, man handlede bolig sidst, vil man blive overrasket over, at det meste kan klares online med sit NEM-ID i dag. Faktisk behøver man slet ikke at mødes for at lave selve handlen, og papirarbejdet kan også laves på afstand siger Jesper B. Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce