Annonce
Ugeavisen Varde

"En fantastisk indsats": Ragnhild Kallestrup er årets frivillig

Ragnhild Kallestrup er Årets Frivillige.PR-foto
Ragnhild Kallestrup er blevet kåret som årets frivillige i Varde Kommune på grund af sit arbejde i Aflastningstjenesten.
Annonce

Varde: Fredag var den årlige dag, hvor Varde Kommunes frivillige bliver hædret. En særlig hæder gik til Ragnhild Kallestrup, der er blevet kåret som Årets Frivillig.

Begrundelsen lyder: "Ragnhild er en ildsjæl, som yder en fantastisk indsats i Aflastningstjenesten i Varde. Ragnhild har med sit venlige og imødekommende væsen gjort Aflastningstjenesten kendt og udviklet på indsatsområderne til gavn for endnu flere mennesker. Hendes medmenneskelige værdier er tydelige, og det har været medvirkende til Aflastningstjenesten er respekteret og anerkendt."

Fra 2011 til tidligere i år var Ragnhild Kallestrup frivillig koordinator for Aflastningstjenesten i Varde. Hun stoppede som koordinator, da tjenesten gik fra en frivillig koordinator til en deltidsansat, men hun fortsatte i både bestyrelsen, som besøgsven og i vågetjenesten.

Annonce

De nominerede

Udover Ragnhild Kallestrup var Hans og Wiga Plauborg samt Jette Petersen nomineret til at blive Årets Frivillig.

Hans og Wiga Plauborg er et ægtepar fra Mentornetværket. Jette Petersen tager sin frivillige tørn i lektiecaféen i Boulevardkvarteret - bedre kendt som boulevardbebyggelserne.

Det er første gang, at prisen som Årets Frivillig er uddelt. Vinderen får 5000 kroner til foreningens arbejde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce