Annonce
Ugeavisen Varde

En kølig begyndelse på børneloppemarked

Majbritt Gabel med Sia og Lau. De er begge otte år og sammenbragte søskende. De synes, det er sjovt at være på loppemarkedet, hvor de fra morgenstunden blandt andet fik solgt en Barbiebil. Foto: Karina Øhlenschlæger
Så er der taget hul på sæsonen med børneloppemarked i Varde.
Annonce

Varde: Hen over sommeren er der børneloppemarked på tirsdage i Varde, og årets første blev en kølig affære, hvor især kold vind fik god plads til at blæse mellem boderne.

Det er sjældent, den første, der er den største, men mon ikke vejret var en af årsagerne til, at der ikke var grund til at kæmpe om pladsen?

Børneloppemarkedet kan være med til at få sat gang i oprydningen af børnenes tøj og legetøj - det er nemlig kun børnesager, der må sælges på markedet.

Der er børneloppemarked på torvet tirsdage den 9., 23., 30. juli samt 6. august. Tirsdag den 16. juli er det på Kong Svends Plads.

Mor Dina Valenzuela Moreno var til loppemarked med sine døtre Amanda (8) og Emmely (5). I barnevognen sov lillesøster Lucia på 6 måneder. Pigerne har hjulpet med at rydde op for at finde ting til loppemarkedet. - Vi har været på loftet, der fandt vi en fjernstyret bil, fortæller Amanda. Pengene, de tjener, skal ikke brunges på sommerferie med juleferie. Her skal familien nemlig for første gang holde jul i Spaninen, hvor pigernes far stammer fra. Foto: Karina Øhlenschlæger.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce