Annonce
Ugeavisen Varde

En lokal perle er udfordret

Annonce

Læserbrev: I foreningslivet går verden op og ned. Heldigvis for det, vil nogle sige, da det viser, at mennesker trods alt kan gøre en forskel. Blot ved at møde op, gøre en fælles indsats og give sig selv og andre en god oplevelse i foreningsverden.

Vi har desværre noteret, at Blåvandshuk-områdets største sportsforening er udfordret op til kommende generalforsamling d. 27. januar 2021. Blåvandshuk Svømmeklub (BSK) mangler nye bestyrelsesmedlemmer, aktive hjælpere og instruktører.


Stærke og solide kræfter har valgt at holde en pause fra foreningsarbejdet, efter mange års indsats. Dette skal man og bør man respektere, men også at bidrage med at rykke sammen.

Uddrag af artiklen


Blåvandshuk Svømmeklub er og har altid været en unik forening, siden svømmehallen blev bygget omkring 1975. BSK er kendt meget langt omkring og har altid været et godt sted at være aktiv og social i.
Stærke og solide kræfter har valgt at holde en pause fra foreningsarbejdet, efter mange års indsats. Dette skal man og bør man respektere, men også at bidrage med at rykke sammen. Det betyder uendelig meget for mange, at vi har en svømmeklub, hvor både babyer, børn, unge, voksne og ældre kan komme. Det betyder også meget for hele byen og sportscentret, at vi har en svømmehal med masser af aktivitet.

Vi vil derfor opfordre alle til at overveje, om de kan hjælpe eller give en hånd i BSK. Klubben sørger for oplæring, så selvom man ikke har den helt store svømmeerfaring, vil I være med til at bidrage til en fortsat solid fremtid for klubben. Kontakt evt. bestyrelsen, som kan ses på hjemmesiden, eller tilmeld jer generalforsamlingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce