Annonce
Ugeavisen Varde

Erfaren revisor skifter til landbrugsrådgivning i Varde

Carl-Martin Hansen er pr 1.12 ny revisor hos Landbrugsrådgivning Syd i Varde. PR-foto
Annonce

Varde: Pr. 1.12.2020 er Carl-Martin Hansen på 48 år ansat som revisor hos Landbrugsrådgivning Syd i Varde. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Carl-Martin Hansen kommer fra en tilsvarende stilling som revisor og økonomikonsulent hos Kolding Herreds Landbrugsforening, hvor han har rådgivet små og mellemstore landbrug samt andre erhverv inden for skat og drift i over 28 år.

Han har dermed en masse relevant erfaring med de branchespecifikke og skattemæssige forhold, herunder skat og ejendomsavance, inden for især landbruget, som han nu stiller til rådighed for kunderne hos Landbrugsrådgivning Syd.

Carl-Martin Hansen er kendt som en smilende og positiv person, der formår at bevare både roen og fatningen i højsæsonen, og når tidsfristerne nærmer sig.

Udover at være uddannet revisor er Carl-Martin også uddannet jordbrugsteknolog fra Vejlby Landbrugsskole i 2007. Han bor på en landbrugsejendom ved Vester Nebel, Kolding, sammen med ægtefælle og deres tre børn, hvoraf to er hjemmeboende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Winnie trodser corona og har åbnet sin drøm om spisestedet Biizar på Ndr. Boulevard i Varde

Annonce