Annonce
Ugeavisen Varde

Erhvervsdirektør glæder sig over hjælpepakke til de selvstændige

Finn Erik Kristiansen glæder sig over, at statsministeren er på vej med en hjælpepakke til selvstændige. Arkivfoto: Karina Øhlenschlæger
Noget af det vigtigste fra statsministerens pressemøde tirsdag aften var, at der er en hjælpepakke på vej til de små erhvervsdrivende. Det mener direktøren for ProVarde, Finn Erik Kristiansen.
Annonce

Varde Kommune: Det er meget hårdt for frisører og andre små erhvervsdrivende, der allerede er ramt af omsætningstilbagegang, og som nu må lukke helt på baggrund af regeringens nyeste restriktioner. Det fortæller Finn Erik Kristiansen, direktør for ProVarde.

- Det er dælme alvorligt. Det er det godt nok. Og det er specielt alvorligt for dem, der er helt selvstændige, forstået på den måde, at de kun er dem selv og måske en pige eller en dreng, der kommer og fejer på gulvet. Det er rigtig voldsomt for dem, siger han.

Men der er et lys i mørket:

- Der er nogle yderligere hjælpepakker på vej, og det er specielt til de selvstændige. Det er mange af vores medlemmer, der er i den kategori, siger Finn Erik Kristiansen.

- Jeg er rigtig glad for at høre, at der er noget på vej.

Annonce

Allerede afstand i fabrikshallerne

Et andet vigtigt punkt er, at der ikke må samles mere end ti til arrangementer, og der kommer arealkrav i forhold til antal af kunder i butikker. Det blev ikke sagt på pressemødet, om der kommer lignende regler i virksomhederne, men det er ikke umiddelbart noget, som Finn Erik Kristiansen vurderer, vil få nogen større betydning i så fald:

- Det er mit indtryk, at man allerede har taget de her forholdsregler. Det med forsamlinger og at have folk tæt på hinanden har man allerede gjort noget ved. Både i produktionen og i administrationen. Man sørger for, at der er afstand, siger han, der roser virksomhederne for at finde pragmatiske løsninger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce