Annonce
Ugeavisen Varde

Far tabte 20 kg sidste år- nu deltager mor også i et slankeprojekt

Mette og Henrik Simonsen er klar til et seriøst vægttab og kan støtte hinanden senere på året. Her med børnen Mikkel og Mads.
Henrik og Mette Simonsen har meldt sig til et sundhedsforløb med start her i nytåret. Ægteparret håber at kunne støtte hinanden efter at have fået træning og professionel rådgivning.
Annonce

Varde: Der var lørdag opstart på forløbet Varde på Vægten 2020. En af deltagerne kender betingelserne. Det er Henrik Simonsen, 32 år. Har arbejder som smed ved Semco i Esbjerg og bor i Varde. Det er femte gang, at der er et vinterforløb med Varde på Vægten, og for et år siden formåede Henrik at smide 20 kg

I år er Henriks kone, Mette Simonsen, 31 år, også med.

- Jeg vil gerne tabe 20 kg, siger Mette, som er uddannet fysioterapeut og egentlig har alle kundskaberne til at kunne holde en sund livsstil med træning. Men så let er det altså heller ikke i praksis.

Også Henrik kan tale med om, at det kan være vanskeligt at holde et vægttab. Han har taget en stor del af de 20 kg på igen, men det er ikke fedt det hele - langt fra.

- Jeg gør en del for at holde mig i form, siger Henrik, som blandt andet cykeltræner. Men han synes, at han trænger til at få smidt nogle kg igen

Hedi Foldager fra Optimalkost fortalte om forløbet frem til den 21. marts. Her med familien i baggrunden. Foto: Morten Nielsen
Annonce

Avanceret vejning

Varde på Vægten drives af firmaerne Optimal Kost, Emcare og Varde Fritidscenter. Der er avanceret vejning på en Tanita-vægt, som blandt andet fastslår fordelingen af fedt- og muskelmasse.

Der to ugentlige træninger. og der præmie til den, der tabet mest i procent. Der er også kostvejledning. Forløbet slutter den 21. marts.

Mette Simonsen er også interesseret i cykling, så ægteparret håber, at kunne holde hinanden i gang efter vinterens sundhedsforløb, så der bliver tale om en varig livsstilsomlægning.

På den måde håber Henrik Simonsen også at kunne holde sin vægt bedre i dette år end i 2019, da der røg en del på igen.

Mette bliver vejet af Camilla Damgaard Hansen. Foto: Morten Nielsen
Varde gik i gang med vægttab lørdag morgen. Foto: Morten Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce