Annonce
Ugeavisen Varde

Far til seks er ny formand for de konservative

Hans Jørgen Drotner Larholm er ny formand for Det Konservative Folkeparti i Varde Kommune. Pladsen blev ledig, fordi den tidligere formand valgte at stille op som kandidat. Partiet tror på fire pladser i det nye byråd. Foto: Yvonn Tittel
Hans Jørgen Drotner Larholm har et aktivitetsniveau over det normale. Han har været gift fire gange, er far til seks, erhvervsmand med karriere – og ny formand for de konservative i Varde Kommune.

Tistrup: Hans Jørgen Drotner Larholm er ny formand for Det Konservative Folkeparti i Varde.

Til daglig har han en erhvervskarriere som salgsdirektør i Aarhus. Privat er han far til seks børn.

Som ung var han selv anbragt på det private opholdssted Frøstrupskovvej udenfor Varde, og hans største mål i livet, som også er baggrunden for, at han, siden han var 18 år, har været medlem af Det Konservative Folkeparti, er ønsket om at hjælpe dem, der har svært ved at hjælpe sig selv.

- Mit hjerte brænder for udsatte, sårbare mennesker. Min ledestjerne har altid været, hvordan kan jeg hjælpe udsatte unge videre.

Familien bor i Tistrup sammen med alle seks børn.

Han er en mand, der er god til at gå efter de mål, han sætter sig.

- Målet for K lige nu og her er at få fire mandater ind ved kommunalvalget 21. Lige nu ligger Det Konservative Folkeparti til 15,4 procent på landsplan, og jeg tror, de fleste vurderer, vi får tre i byrådet, men vi arbejder efter at få fire ind, fordi vi står med en helt ny organisation, som vi har fornyet og omdannet i nogle år.

Selv har han været med i vælgerforeningen i fem år. Tidligere var han bare trofast konservativ af sind og ved alle valg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce