Annonce
Ugeavisen Varde

Festudlejer: Konfirmationerne er en tredjedel af vores årlige omsætning

Svenning Pedersen har været 20 år i festbranchen og har aldrig før bedt kunderne om depositum. Det vil han nu - for at komme bedst muligt igennem corona-krisen. Arkivfoto: Malene Wonsbek
Svenning Pedersen har været 20 år i festbranchen og har aldrig før bedt kunderne om depositum. Men det vil han gøre nu, for at komme bedst muligt igennem corona-krisen.
Annonce

Tinghøj: Svenning Pedersen har haft Tinghøj Serviceudlejning i snart 20 år. Med 3500 kvadratmeter telte, service til 3500 gæster og borde og stole til 2500. Han er med andre ord en af de mellemstore i branchen, og han bliver ramt af, at konfirmationer nu er udsat, foreløbig til efter pinse. - Der er en årsag til, at de lukker grænser og alle restriktioner, og det synes jeg, at vi skal respektere. - Men når det er sagt, så er vi da kede af, at konfirmationer er aflyst, eller udsat, siger han.

Udsættelse er bedre end aflysning, men til gengæld kan det komme til at betyde flaskehalse senere: - Der er jo en masse andre fester, vi har booket ind, siger Svenning Pedersen. Konfirmationer udgør cirka en tredjedel af årets omsætning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

25 års jubilæum

Annonce