Annonce
Ugeavisen Varde

Fire lokale projekter får del i TrygFondens penge

Annonce

Varde Kommune: TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har kort før jul doneret knap 8,3 millioner kroner til projekter, der skal fremme sikkerheden, sundheden og trivslen i regionen. Heraf er 6.571.639 kr. målrettet projekter i Syd- og Sønderjylland. Og øverst på listen over modtagere af støtte til indkøb af redningsveste for at øge sikkerheden til søs er Sct. Jacobi Skole, der har fået 28.000 kroner.

Desuden har Café Paraplyens Brugerforening i Varde modtaget 27.880 kroner, mens Café Paraplyens "fitness-paraplyen" har fået 13.500 kroner. Endelig har Varde Garden fået 14.875 kroner og Team Blaabjerg Svømmeklub i Nørre Nebel 2.648 kroner - begge til førstehjælpskurser eller udstyr.

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark består af 15 demokratisk valgte kandidater, der sammen med repræsentanterne fra de øvrige fire regioner udgør TryghedsGruppens øverste myndighed og bl.a. har indflydelse på de midler, TrygFonden hvert år uddeler til adskillige landsdækkende og regionale projekter, der alle har til formål at skabe mere tryghed inden for kerneområderne sundhed, sikkerhed og trivsel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Varde

Seje piger og seje drenge!

Annonce